Nina Storms beschrijft in autobiografie beursgang WorldOnline

Nina Storms, die we beter kennen als Nina Brink, werkt aan een autobiografie. Ze zal in dit boek verder ingaan op haar rol in de beursgang van WorldOnline (WOL). Dit vertelde ze in een interview met Martin Simek. In het dit gesprek wilde ze niet te veel op het onderwerp ingaan, maar liet ze wel weten dat de waarheid rond WorldOnline ‘dramatisch anders’ is.

Dit is niet het enige boek dat over Nina Storms, zoals ze sinds haar huwelijk met ‘Breekijzer’-Pieter Storms heet, uitgebracht gaat worden. Journalist Eric Smit werkt momenteel ook aan een boek. Al wil het echtpaar Storms deze publicatie tegengaan. Pieter Storms zei al eerder dat hij alles in het werk zal stellen om de journalist het zwijgen op te leggen.

We lezen op de site van Quote dat Storms het meent. “Ik wil hem alleen tot onder zijn knieën afzagen. Mensen met zo’n moraal moet je vernietigen, ik ga hem aan de hoogste boom ophangen. Als hij probeert om een boek over Nina Brink uitgegeven te krijgen, ga ik persoonlijk – ding dong – langs bij iedere uitgeverij die interesse toont. Om ze te vertellen dat deze man gek is.”

Lees ook:De Nina Brink en Eric Smit-soap
Lees ook:Nina Brink biografie van Eric Smit mag
Lees ook:Eric Smit schrijft boek over woekpolissen en hun slachtoffers
Lees ook:TV-tip: Vanavond Coen Teulings bij Knevel & Van den Brink
Lees ook:Nina Hagens bekentenissen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.