Geschiedenis begint bij je eigen familie: Het grote familieboek

Interesse in je eigen familiegeschiedenis maar geen tijd om naar het archief te gaan? Het grote familieboek van Floor Bal is een doe-het-zelfboek waarin stap voor stap uitgelegd wordt hoe je je familiegeschiedenis van de afgelopen tweehonderd jaar makkelijk online kunt achterhalen. Een mooi cadeau voor Vaderdag wat ons betreft.

Niet alleen ontdek je waar voorouders woonden, hoe ze eruit zagen en wat hun werk was. Ook familiegeheimen komen boven water. Wie zat er in de gevangenis of had een buitenechtelijk kind? Aan de hand van vragenlijsten ga je op speurtocht door de levens van deze mensen. Op deze manier verzamel je de gegevens van al jouw 62 voorouders van de vijf voorgaande generaties.

Bestel direct bij Bruna

Lees ook:Bijzondere zonen van voormalig profvoetballers
Lees ook:De kleine Je stamboom onderzoeken voor Dummies
Lees ook:Zo leer je werken met je iPad
Lees ook:Kansen voor schrijvers dankzij UniBook en SchaduwSchrijvers
Lees ook:Prinses Laurentien schrijft nieuw Mr Finney-avontuur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.