Zo werken de programma’s op je Mac

Iedereen heeft het tegenwoordig over de computers van Apple, de zogenaamde Macs. Belangrijke, handige en gebruiksvriendelijke software wordt standaard meegeleverd. Geen idee wat je er mee moet, lees dan de ‘Basisgids Populaire programma’s op de Mac’.

Foto’s en video’s bewerken en delen met iPhote en iMovie. Je muziek beheren en afspelen met iTunes. Of aan de hand van een sjabloon een eigen website maken met iWeb. In de programma’s die je dagelijks gebruikt, zoals Safari en Mail, kun je allerlei instellingen maken die het werken eenvoudiger en efficiënter maken.

Daarnaast zijn er ook diverse andere programma’s die bedoeld zijn om het werken op de Mac gemakkelijker te maken. Zo kun je bijvoorbeeld met Launchpad programma’s starten vanaf een centrale plek. Je kunt zelf je favoriete programma’s toevoegen. En met Automator kun je taken automatisch laten uitvoeren door de computer. Gebruik je je computer al om je afspraken in een agenda bij te houden? Ook dat is mogelijk en wordt stap voor stap uitgelegd in dit praktische boek.

[isbn]9789059053274[/isbn]

Lees ook:Senioren leren werken met Apple OS X
Lees ook:Senioren gaan aan de slag met Windows 8
Lees ook:Windows 8 voor de beginnende senior computergebruiker
Lees ook:Werken met Windows Live Mail
Lees ook:iPhone voor opa of oma; geef dit boek er bij

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.