iPhone voor opa of oma; geef dit boek er bij

Wil je opa of oma een iPhone? Geen probleem er is nu een gebruiksvriendelijk boek verschenen om senioren met deze toestellen van Apple om te leren gaan. In het boek wordt stap voor stap uitgelegd hoe alles werkt. De schermafbeeldingen en instructies helpen je bij het werken met de belangrijkste functies en vele mogelijkheden.

Met de iPhone 3GS, 4 en 4S kun je niet alleen (video)bellen, maar ook e-mailen en internetten. Daarnaast is een aantal standaard apps (programma’s) beschikbaar voor het maken van foto’s en video’s, beluisteren van je favoriete muziek en zelfs het bijhouden van een agenda. En als je een uitstapje wil maken en een routebeschrijving nodig hebt, gebruik dan de app op de iPhone. Handiger kan bijna niet. In dit stap voor stap-boek leer je hiermee omgaan.

Als je eenmaal met de standaard apps en opties kunt werken, neem dan een kijkje in de App Store waarin nog veel meer gratis en betaalde apps beschikbaar zijn. Bijvoorbeeld recepten, horoscopen, kaartspellen, fotobewerkingsprogramma’s, enzovoorts. Je kunt het zo gek niet bedenken of er is wel een app verkrijgbaar.

Wat ons betreft, is dit boek een leuk cadeau voor moederdag.

Bestel direct bij Bruna

Lees ook:Samsung Galaxy SII, SIII en S4 voor senioren
Lees ook:Alle zakelijke mogelijkheden van een iPad op een rijtje
Lees ook:Werken met de Samsung Galaxy Tab
Lees ook:Zo leer je werken met je iPad
Lees ook:Senioren aan de slag met de Samsung Galaxy Tab

2 reacties op “iPhone voor opa of oma; geef dit boek er bij

 1. Frits Borchers

  Zouden julie dat vreselijk denigrerende “oudjes” achterwege willen laten. !
  Jullie moeten je realiseren dat die “oudjes” de bron zijn waar jullie uit voortkomen.
  Er is geen enkele aanleiding om die groep mensen die alleen al numeriek een belangrijk marktsegmentatie vormen (en alleen maar groter wordt) zo arrogant in de hoek te zetten.

    /   Beantwoorden  / 
 2. Patricia de Ryck

  Beste Frits, aangezien ik ouderen helemaal niet arrogant in een hoekje wilde duwen door ze ‘oudjes’ te noemen, heb ik het gewijzigd in senioren. Ik wil niemand voor het hoofd stoten en alleen maar dit boek tippen. Bedankt voor je reactie.

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.