Voor iedereen die zichzelf te zwaar vindt

Dik zijn. ‘Als je het zo erg vindt, dan doe je er toch wat aan? Da’s toch heel makkelijk. Je eet minder en je sport meer. Zo simpel.’ Als de oplossing zó makkelijk was en zo zwart-wit, dan was er geen probleem. Dan was niemand dik. Maar waarom lukt het afvallen vaak niet? Waarom zijn we eigenlijk dik en voelen we ons daardoor ongelukkig? Bijna de helft van de volwassen Nederlanders kamt met overgewicht.

In ‘Vette pech’ begint Larissa Verhoeff een tragikomische zoektocht naar de wortels van het kwaad dat ‘altijd maar willen eten’ heet. Van de lach, de traan, de angry fat woman-tirades tot ‘wees blij met je lijf’-mantra’s en alles wat daartussen zit. Larissa heeft bijna honderd volle meisjes en vrouwen, van professor tot kapster, gesproken en hun ervaringen verwerkt, met ‘Vette pech’ als resultaat.

Verwacht geen Sonja Bakker- of Tell Sell-oplossingen – die heeft Larissa allemaal al geprobeerd. Dit boek gaat echt de diepte in en probeert de oplossing te vinden die wél werkt. Een verfrissende, eerlijke en humoristische benadering van het probleem overgewicht.

Over de auteur
Larissa Verhoeff (1969) heeft een turbulente twintigjarige televisiecarrière achter de rug, waarin ze functies als regisseur en hoofdredacteur heeft vervuld. Tegenwoordig werkt ze als copywriter bij een grote televisieproducent. Schrijven zit in haar bloed: behalve haar dagelijks werk als schrijver van televisieformats, treedt Larissa ook op met haar gedichten en korte verhalen en schrijft ze liedteksten.

[isbn]9789044966169[/isbn]

Lees ook:Ontdek hoe je spanningen en conflicten de baas wordt
Lees ook:Sexcuses van Susan Elizabeth Phillips
Lees ook:Kanjerklas: bijzondere kinderboeken
Lees ook:Ronald Koeman reikt 200.000ste exemplaar uit aan Dr. Frank
Lees ook:Eerste hulp bij computerproblemen

Eén reactie op “Voor iedereen die zichzelf te zwaar vindt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.