Alles wat je moet weten over de overgang

Uit recent onderzoek is gebleken dat ziekteverzuim door de overgang ons land jaarlijks miljoenen euro’s kost. Een derde van het ziekteverzuim onder vrouwen, dat verschilt van een dag tot maanden afwezigheid, kan verklaart worden door overgangsverschijnselen.

Ergens rond je vijfenveertigste begint het, je lichaam en geest gaan ingrijpend veranderen. Alles wat je moet weten over de overgang is een handige gids bij alle veranderingen in de overgang. Met ruime aandacht voor lichamelijke veranderingen, de psychologische en spirituele kant van de overgang, schoonheid, relaties en seksualiteit. Dit boek kan je helpen te leren omgaan met de klachten die de overgang met zich meebrengt.

Inclusief inspirerende interviews met bekende vrouwen over de overgang zoals Angela Groothuizen, Lulu Wang en Adelheid Roosen.

Over de auteur
Auteur Saron Petronilia (1961) is coach en trainer van vrouwen in veranderingsprocessen. Daarnaast publiceert ze als cultuurjournalist al meer dan twintig jaar journalistieke artikelen. Ze schreef onder andere voor de Volkskrant, Elsevier en Het Parool. Samen met Rebecca de Kuijer publiceerde ze eerder ‘Schoonheid 360′°. ‘Alles wat je moet weten over de overgang’ verscheen eerder onder de titel ‘Het eigen wijze vrouwenboek’.

[isbn]9789400500600[/isbn]

Lees ook:Spiritueel door de overgang
Lees ook:IK BEN niet alleen op de wereld
Lees ook:Chaz Bono schrijft boek over geslachtsverandering
Lees ook:Pleidooi om opnieuw vrouw te durven zijn
Lees ook:Grote Geweldige Vrouwen Boek

Eén reactie op “Alles wat je moet weten over de overgang

  1. Marta

    Ik heb zelf ook nog een goed boek gelezen over de overgang Ik ondervind dat lezen over de overgang het wel een stuk makkelijker maakt omdat ik weet waar ik aan toe ben en ervaringen van anderen kan toepassen op mijn eigen problemen.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.