Pleidooi om opnieuw vrouw te durven zijn

Jarenlang was relatietherapeute en coach Patricia van Lingen op zoek naar de sleutel tot een liefdevolle relatie. Tot ze ontdekte dat die in zichzelf lag. Want pas als je zelf in balans bent, kun je ook een partner in balans aantrekken.

Elk van ons heeft mannelijke en vrouwelijke kwaliteiten in zich. Dat is goed, alleen is de voorbije decennia bij veel vrouwen de balans te ver naar de mannelijke kant doorgeslagen. Daardoor zijn ze het contact met hun eigen vrouwelijke kracht kwijtgeraakt. Haar boek leert je op een volledig andere manier naar jezelf en je relatie te kijken.

Aan de hand van concrete, soms confronterende, voorbeelden en praktische oefeningen toont Patricia van Lingen hoe je vastgeroeste patronen kunt doorbreken, de communicatie in je relatie kunt verbeteren en je innerlijke balans kunt terugvinden. En dan volgt een liefdevolle en harmonieuze relatie zo goed als vanzelf. De boodschap van Van Lingen is: probeer een man niet te veranderen, respecteer hem, en hij zal hetzelfde doen.

Over de auteur
Patricia van Lingen is relatietherapeute en coach. Ze is geboren in Stolwijk, bij Gouda, en groeide op in Den Haag. Een paar jaar geleden volgde ze de liefde naar Vlaanderen. Door de jaren heen ontwikkelde ze de relatietraining Relateren doe je zo, waarin ze vrouwen begeleidt naar een betere relatie met zichzelf en met anderen. In 2010 richtte ze de succesvolle School voor Relaties op, waar vrouwen individueel of in groep terechtkunnen voor trainingen en coaching. Daarnaast is ze ook de bezielster van Vrouwen in Business, dat vanaf januari 2013 trainingen zal organiseren rond vrouwelijk leiderschap.

Bestel direct bij Bruna

Lees ook:Over de liefde, je leven en het enneagram
Lees ook:Mindful mediteren met Jacqueline de Vries
Lees ook:IK BEN niet alleen op de wereld
Lees ook:Ik ben oké, jij bent een sukkel
Lees ook:Patricia Perquin stond achter het raam op de wallen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.