Susan Smit Zwanger met lichaam en ziel

Susan Smit werd in 2010 zwanger van haar eerste kind en dacht niets meer te kunnen toevoegen aan de overvloed aan zwangerschapslectuur, maar bleek toch een belangrijk aspect te missen: de mystieke kant van zwangerschap en geboorte. “Zwanger zijn en leven schenken is een beleving van jewelste. Een zwangerschap is oeraards en hoogst spiritueel. Ze opent je, brengt je in contact met de diepere laag van het bestaan, verlegt je grenzen, maakt je kwetsbaar en krachtig. Ze kan een periode van persoonlijke groei zijn – mits je het bewust doorleeft.”

‘Zwanger met lichaam en ziel’ is dan ook een boek over zwangerschap waarin nu eens aandacht wordt geschonken aan de ziel van moeder en kind. Smit gaat ervan uit dat het ongeboren kind een bewuste ziel is met een eigen levensplan en dat je tijdens de zwangerschap contact met die ziel kunt leggen. Daar hoef je geen paranormale gaven voor te hebben. Iedere ouder, man of vrouw, is ertoe in staat. ‘Zwanger met lichaam en ziel’ inspireert lezers om hun kinderwens, conceptie, zwangerschap, bevalling en kraamtijd op een bewuste manier te benaderen: niet alleen op fysiek, maar ook op geestelijk en spiritueel vlak.

Over de auteur
Susan Smit (1974) studeerde Nederlands en Culturele Studies aan de Universiteit van Amsterdam. Haar debuut Heks zorgde voor een mediahype waarna Wijze vrouwen, De zweefmolen en andere bestsellers volgden. Met haar derde roman ‘Vloed’ kreeg ze lovende kritieken en brak ze ook als romanschrijfster door bij het grote publiek. Ze woont samen in Amsterdam en beviel begin 2011 van haar eerste kind. Zwanger met lichaam en ziel is haar elfde boek.

Bestel direct bij Bruna

Lees ook:Handboek voor, tijdens en na een volgende zwangerschap
Lees ook:Help, ik heb mijn vrouw zwanger gemaakt! vanavond op tv
Lees ook:Boek moet taboe rond zwangerschap door incest doorbreken
Lees ook:Susan Smit over spiritualiteit
Lees ook:Voor iedere week dat je zwanger bent een verhaal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.