Voor iedere week dat je zwanger bent een verhaal

Als je zwanger bent krijg je de obsessieve drang alles te willen weten over wat er in je lijf gebeurt. Je wilt over je zwangerschap praten, het liefst de hele dag, maar voor je omgeving (je collega’s, de kassajuf bij de Albert Heijn, je niet-zwangere vriendinnen, de loodgieter, een potentiële klant, de postbode) is het misschien beter om er slechts af en toe over te praten en er vooral lekker veel over te lezen. Net zo leuk, trouwens.

In dit boek vertellen veertig onbekende én bekende vrouwen (waaronder Hadewych Minis, Myrthe Hilkens, Anne-Marie Jung en Marianne Thieme) openhartig over hun zwangerschap. Een bundel met bijzondere, mooie, grappige, ontroerende, soms verdrietige, maar bovenal herkenbare verhalen. En het leuke is: voor elke week die je zwanger bent, heb je weer een verhaal. Lach om hilarische zwangerschapsanekdotes, gier om herkenbare ongemakken en laat je raken door het grootse, ongrijpbare waar je zwangerschap om draait: een nieuw leven.
Veertig verhalen die, aangevuld met handige tips en weetjes van experts, deze bundel tot de must have voor iedere zwangere vrouw maken.

Over de auteur
Milou van der Will (1985) is journalist en auteur van de literaire thrillers ‘Rood licht’ (2010) en ‘Breekijzer’ (2012). Recent is verschenen ‘Een enkeltje Venus’, haar romandebuut over transseksualiteit en liefde. Toen zij zelf zwanger was interviewde ze uit pure nieuwsgierigheid veertig bekende en onbekende vrouwen die in verwachting waren. Hun openhartige verhalen komen samen in ‘Zwangerschapsmonologen’, een herkenbaar boek voor de zwangere vrouw.

Bestel direct bij Bruna

Lees ook:Trailer Zwangerschapsmonologen online
Lees ook:Zwangere zaken: boekwerk over zwangerschap en meer
Lees ook:Boek moet taboe rond zwangerschap door incest doorbreken
Lees ook:Susan Smit Zwanger met lichaam en ziel
Lees ook:Help, ik heb mijn vrouw zwanger gemaakt! vanavond op tv

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.