Genoten van het verleidelijke voorstel van Katie Fforde

Misschien heb je op deze site het eerste hoofdstuk van ‘Een verleidelijk voorstel’ van Katie Fforde al gelezen. Ik heb inmiddels het boek helemaal gelezen en kan niets anders zeggen dan dat je ons echt een verleidelijk voorstel moet doen om zo kans te maken op het boek. Chicklit-liefhebbers zullen er van smullen.

In ‘Een verleidelijk voorstel’ maak je kennis met Sophie Apperly. Zij wordt niet serieus genomen door haar intellectuele familie, die haar praktische instelling regelmatig belachelijk maakt. Wanneer haar beste vriendin Milly haar uitnodigt om naar New York te komen, besluit ze dat het haar ondankbare familieleden goed zal doen het eens zonder haar te stellen. Maar dat is niet de enige reden…

In New York kruist haar pad dat van Matilda, een vriendelijke oude dame, en haar kleinzoon Luke. Luke, een aantrekkelijke maar arrogante man, wantrouwt Sophies vriendschap met zijn grootmoeder. Hij doet Sophie een voorstel: hij zal haar helpen met haar geheime missie, als zij belooft iets voor hem t e doen. Maar is Sophie bereid de prijs te betalen? Ik verklap niets…

Over de auteur
Katie Fforde woont in Gloucestershire met haar man en kinderen. Haar oude hobby’s, strijken en het huishouden doen, zijn inmiddels vervangen door zingen, flamencodansen en racen met de hondenslee. Zo blijft ze fit, zegt ze zelf. ‘Een verleidelijk voorstel’ is haar zestiende boek.

WIN HET BOEK HIER – KLIK OP DEZE LINK

Bestel direct bij Bruna

Lees ook:Win + Voorproefje Een verleidelijk voorstel
Lees ook:Katie Piper ontmoet lotgenoten op RTL8
Lees ook:Dagboek van submissive Sophie Morgan; ware vijftig tinten
Lees ook:Sophie van der Stap Chanel-vip
Lees ook:Sophie Kinsella hoort onder de kerstboom

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.