Sophie Kinsella hoort onder de kerstboom

Sophie Kinsella veroverde de harten van miljoenen lezers met haar inmeng populaire Shopaholic-serie en diverse andere romans. Nu is ze terug met ‘Mini Shopaholic’. Hierin maken we kennis met Becky en haar ondeugende dochtertje.

Becky is dol op de tweejarige Minnie maar de opvoeding valt vies tegen. De kleine meid heeft op prille leeftijd een verzameling Dolce & Gabbana-laarsjes en kasten vol designkleding. haar favoriete woordje is ‘hebben’ en overal waar ze komt, van de peuterspeelzaal tot Harrods, laat ze enorme puinhopen achter. Van wie zou ze dat hebben?

Minnies moeder is ten einde raad. Haar man Luke zit na de dood van zijn geliefde stiefmoeder ook al niet lekker in zijn vel. Becky besluit hem op te fleuren met een geweldige surpriseparty. Dat is het begin van vele gênante leugentjes om bestwil – tot de zaken wederom gieren uit de hand dreigen te lopen.

De perfecte ingrediënten voor een chicklit die onder de kerstboom thuis hoort, niet waar? Natuurlijk mag je jezelf ook cadeau geven, zodat je deze koude, winterdagen doorkomt met een heerlijk boek.

Bestel direct bij Bruna

Lees ook:Maak kans op De bruiloft van Sophie King
Lees ook:Zwangere zaken: boekwerk over zwangerschap en meer
Lees ook:Mein Kampf mag gepubliceerd worden van Duitse Joden
Lees ook:Stap voor stap door de kleine lettertjes met Annemarie van Gaal
Lees ook:Beste Tommie – Van begin tot eind spannend

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.