Last minute moederdag tip! ENJOY giftsets!

Je hebt vast wel een moeder die van shoppen, lekker eten, kletsen, een dagje sauna of een strandwandeling houdt? Ja? Dan is ENJOY het leukste cadeau! Je vindt hierin meer dan 100 adressen en tips om te gaan shoppen, te eten of te slapen, maar ook voor een dagje uit of een bijzonder weekendje weg. Daarnaast een heleboel leuke webshops.

ENJOY heeft verschillende titels met elk een eigen thema. Kies de titel die het beste bij je moeder past; van De Frisse Buitenlucht tot Een Moment voor Jezelf en Ladies Nights & Weekends. In de nieuwe cadeauverpakking zijn ze leuk om weg te geven. Je krijgt er een lederen telefoonhoesje van Mooch en een ENJOY app bij. En dat allemaal voor slechts € 14,95! De ENJOY Giftsets zijn verkrijgbaar in de volgende zes titels:

ENJOY – De frisse buitenlucht
Naar buiten, de natuur in, hoofd in de wind, rust en ruimte! Deze gids staat vol met adressen en tips om te genieten in de frisse buitenlucht. Van eilandhoppen in Zeeland tot varen met het Ijveer, nog meer bootjes en de beste terrassen aan het water. Maar ook wandelen over het Pieterpad, de leukste B&B’s, luxe kamperen, slapen op het strand, de Deense Méditerranée of de mooiste baai van Frankrijk. En niet te vergeten eten en kuren bij de boer. En dan vol energie weer naar huis!

ENJOY – Een moment voor jezelf
Vandaag is het jouw dag! Telefoon uit, agenda leeg en alleen maar dingen doen waar jij blij van wordt. Dit boekje staat vol met ideeën, adressen en inspiratie voor een moment voor jezelf. Eindelijk dat kleding stuk op maat, die hot stone massage, een personal coach op je iPod of die cursus mindfullness. Maar ook tips en adresjes voor een personal shopper, kleuradvies op maat of je eigen scrapbook. Vandaag doen we het dus even anders!

ENJOY – Een shortbreak voor twee
Zin om je lief te verrassen? In deze gids vind je de leukste dingen om te doen met z’n tweetjes. Van een love nest in het bos en een fijne B&B aan zee tot een citybreak naar de hippe wijk Shoreditch in Londen of een romantisch hotel in Marrakech. Maar ook adresjes voor een champagneontbijt op bed, een privé-spa voor twee, loungen aan zee of met een flowerpowerbus door de Champagnestreek. Als dat geen oppepper voor je liefdesleven is!

ENJOY – Ladies nights & weekends
Sommige dingen zijn nu eenmaal leuker met vrouwen onder elkaar. In deze gids vind je de leukste dingen voor jou met je vriendinnen, je zus of je moeder. Van een yogasessie op het strand, een cursus cupcakes maken tot de beste lunchtentjes waar je uren kunt blijven zitten, of nog beter, praten! Maar ook adresjes voor high tea taartjes, mooie serviezen, naaiclubjes, wellness, webwinkels en sample sales.

ENJOY – Rainy days in Nederland
Valt je vrije dag letterlijk in het water, omdat het buiten weer eens echt Hollands regent? In deze gids vind je de leukste tips voor een regenachtige dag. Ga uitgebreid lunchen in een fijne woonwinkel, verwen jezelf met een dagje wellness en trek je regenlaarzen aan voor een fikse wandeling. Of blijf lekker binnen en scrap je mooiste fotoalbum, nodig je vrienden uit voor een high tea of ga aan de slag met zadenkastjes en leuke naai- en breipatronen.

ENJOY – Retro, vintage & nostalgie
Op zoek naar de leukste adressen voor je retro interieur of vintage outfit? Je vindt ze in deze gids. Van tweedehands designertassen en –schoenen tot de mooiste meubels en lampen van toen. Maar ook de leukste restaurants en hotels in retro & vintage stijl, een workshop breien en haken en op pad met een echte vintage camper.

Lees ook:1000 dingen doen met kinderen in Nederland
Lees ook:Een moment van ontspanning voor drukke moeders
Lees ook:Ontdek Parijs en Rome met Multi-touch ebooks
Lees ook:Mailen met… Gerad Janssen over Papadag
Lees ook:Last minute tips voor #moederdag van @boekenblog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.