Ambitie Ondernemersboek van het Jaar

In een bomvolle Beurs van Berlage kreeg topondernemer Annemarie van Gaal de award uitgereikt voor het Sprout Ondernemersboek van het Jaar, voor haar boek ‘Ambitie. Adviezen voor ondernemers’. De prijsuitreiking vond plaats tijdens de Sprout Challengerday.

Van Gaal werd door de redactie van Sprout gekozen uit vijf genomineerden. Deze jury roemde haar prettig zakelijke stijl en de impact die het boek op (startende) ondernemers heeft. Uit het juryrapport: “In zeer heldere bewoordingen is opgeschreven wat er allemaal bij een onderneming komt kijken. (…) Ambitie is een no-nonsenseboek geworden, de ouderwetse maar onversleten “niet lullen maar poetsen”-mentaliteit klinkt erin door (…) De auteur heeft in Nederland een heuse voortrekkersrol verworven als het gaat om ondernemerschap, heeft een enorm trackrecord, staat voor vele ondernemers klaar en zal niet nalaten om ondernemerschap te promoten waar het kan.”

Bestel direct bij Bruna

Lees ook:Annemarie van Gaal geeft advies aan ondernemers
Lees ook:Ondernemers onderschatten waarde van ondernemingsplan
Lees ook:Doe een financiële workout met Annemarie van Gaal
Lees ook:Louis van Gaal over zijn boeken
Lees ook:Hoe ondernemend zijn Nederlanders nu eigenlijk?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.