Compaan uitgevers verder onder nieuwe paraplu

Compaan uitgevers is overgenomen door mediaondernemer Yarka Zweers. Zweers was al eigenaar van Kristy Cross Media en GoMotion Multimedia in Maassluis, en sinds kort ook van Muurlink Creatieve Communicatie.

Compaan uitgevers blijft onder de huidige naam en grotendeels met dezelfde medewerkers bestaan. Uitgever Henk Muurlink, die momenteel noodgedwongen wat gas moet terugnemen, blijft aan de uitgeverij verbonden, zo is de intentie. De leiding van Compaan uitgevers is nu in handen van Chris Zweers.

Compaan uitgevers is in 2008 opgericht. De uitgeverij werkt volgens het principe van gelijkwaardigheid tussen uitgeverij en auteur, ook in financieel opzicht. Sinds 2008 zijn vooral literaire romans verschenen. Naast non-fictie en – sinds 2011 – kinder- en jeugdboeken. Verscheidene bekende en gelauwerde auteurs en illustratoren hebben zich aan Compaan uitgevers verbonden.

Lees ook:Jeugdboekenschrijvers naar Compaan uitgevers
Lees ook:Nieuwe uitgeefformule bestaat al twee jaar
Lees ook:Chris Froome winnaar Tour de France 2013…
Lees ook:Liefde na de dood
Lees ook:Marie-Anne van Wijnen start een nieuwe uitgeverij

Eén reactie op “Compaan uitgevers verder onder nieuwe paraplu

  1. B. Lazerd

    Grotendeels met dezelfde medewerkers….? Waar zijn Pim Wiersinga (redacteur), Stephanie v/d Korput (redacteur) en Luciën Vroon dan gebleven? Krijg sterk de indruk dat de heer Zweers een lege doos heeft gekocht!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.