Eerste Atlas Contact-boeken in ontvangst genomen

Begin deze week zijn de allereerste Atlas Contact-boeken verschenen. Zowel ‘Zondagsgeld’ als ‘Retour Palermo’ van Philip Snijder zijn voorzien van het nieuwe logo. Het personeel en de auteur vierden dit op de uitgeverij, waar directeur-uitgever Mizzi van der Pluijm de eerste exemplaren overhandigde aan Philip Snijder.

Mizzi van der Pluijm: “Ik ben blij en trots dat het uitgerekend jouw boeken zijn die we als eerste met recht “Atlas Contact-boeken” mogen noemen; tijdens de fusie van Amstel Uitgevers en Contact hoorde ik zo veel blije reacties en enthousiasme over het feit dat wij nu ook “de uitgever van Philip Snijder” zijn.”

Philip Snijder: “Ik voel me ontzettend vereerd nu echt bij deze groep inspirerende medewerkers en collega-schrijvers te horen. Mijn nieuwe boek mag ook snel onder dit logo verschijnen!”In september verschijnt Philip Snijders nieuwe roman, ‘Het geschenk’.

Sinds 1 januari 2012 gaan Uitgeverij Contact en Amstel Uitgevers (Atlas, Augustus, L.J. Veen, Business Contact, Mouria en Olympus/Pandora) samen verder als één uitgeverij onder de naam Atlas Contact. Door deze samenvoeging kan de uitgeverij zich beter concentreren op de redactionele en commerciële begeleiding van haar auteurs. Hierdoor is de uitgeverij klaar voor de nieuwe fase waar het boekenvak voor staat.

Lees ook:Amstel Uitgevers en Uitgeverij Contact bundelen krachten
Lees ook:Maarten Boers acquirerend redacteur Nieuw Amsterdam
Lees ook:Net bekendgemaakt: longlist Gouden Boekenuil 2013
Lees ook:Uitgeverij Contact organiseert schrijfwedstrijd
Lees ook:Wedstrijd is groot succes met meer dan 300 inzendingen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.