James Worthy brengt tweede boek uit

Na de succesvolle debuutroman van James Worthy (getiteld ‘James Worthy’), waarvan ruim twintigduizend exemplaren verkocht werden, verschijnt in april 2012 zijn nieuwe boek: ‘Zwarte Sylvester’. Het boek vertelt het verhaal van het leven van alleenstaande vader Rufus Opperman, dat een dramatische wending neemt als blijkt dat zijn tienerzoon Sylvester ongeneeslijk ziek is.

Rufus, een huis-, tuin-en keuken-gigolo en amateur-standup-komiek, doet er vervolgens alles aan om de laatste wens van Sylvester in vervulling te laten gaan. Sylvester formuleert zijn wens als volgt: “Pap, ik wil de geschiedenisboeken ingaan als Zwarte Sylvester, de allergrootste seriemoordenaar van Amsterdam en omstreken. En ik wil trouwen met een pornoactrice.” Hoe ver gaat vaderliefde precies en wat als vaderliefde te ver gaat?

‘Zwarte Sylvester’ is het onthutsende verhaal over de raadselachtige moordlust die in ons allen schuilt, maar meer dan dat is het een ode aan de veelal ondergewaardeerde vader. Het boek zal uitgegeven worden door Top Notch in samenwerking met Lebowksi Publishers.

[isbn]9789048812615[/isbn]

Lees ook:Weet James Worthy zijn veelbesproken debuut te overtreffen
Lees ook:Suske en Wiske Zwarte Tulp op Keukenhof
Lees ook:Theatergroep Toetssteen speelt Ik wens je het onmogelijke
Lees ook:Ghada Abdel Aal wil trouwen
Lees ook:James Worthy: de hit van dit moment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.