Gesigneerd exemplaar van Yfke Sturms boek

En nog zo’n leuke Serious Request – boekgerelateerde – actie!

Op eBay kun je nu bieden op een van de vijf gesigneerde boeken van Yfke Sturm – ambassadeur van het Nederlandse Rode Kruis -‘Yfkes model secrets’. Het Nederlandse topmodel Yfke Sturm heeft een boek geschreven voor alle modellen in spe.

In het how-to-be-boek ‘Yfkes model secrets’ geeft ze meiden die dromen van een carrière als model allerlei tips: do’s & don’ts voor castings, de belangrijke must knows voor fotoshoots, waardevolle fashion rules, hoe je jezelf onder de aandacht brengt en gezonde eetgewoonten. Pagina’s vol persoonlijke ervaringen en niet eerder gepubliceerd fotomateriaal.

Bieden maar!

Lees ook:Yfke Sturm deelt haar geheimen in ‘Yfkes model secrets’
Lees ook:Topmodel Yfke Sturm presenteert Model Secrets
Lees ook:Hungry, de memoires van Crystal Renn
Lees ook:Ben jij lief voor jezelf?
Lees ook:Zo gebruik je sociale netwerken optimaal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.