Ben jij lief voor jezelf?

Je zorgt goed voor je kinderen, steunt je man en helpt vrienden en familie. Altijd en overal ben je druk in de weer met het welzijn van anderen. Maar hoe zit het met je eigen behoeften? Je passies en verlangens? Het evenwicht tussen geven en ontvangen is bij veel vrouwen zwaar verstoord. Patricia Spadaro brengt je weer in balans en leert je vieren wie je zelf bent!

Dagelijks krijg je te maken met dilemma’s: hoe besteed je je tijd, aandacht en energie? Kies je voor een gezamenlijke activiteit of ga je alleen iets doen? Werk je aan je carrière of aan harmonie in je gezin? Blijf je rustig of sla je juist terug? Wees lief voor jezelf laat je inzien dat het bij deze schijnbare tegenstellingen niet gaat om dit óf dat. Zo is het leven niet. Sterker nog, wie dit én dat niet probeert te combineren, leeft maar half. Spadaro – vrouw en ervaringsdeskundige – stelt dat je daarmee niet alleen jezelf tekort doet, maar ook anderen. Die ontneem je namelijk de mogelijkheid om te geven.

Het is goed om als vrouw aan jezelf te denken en grenzen te stellen. En dat kun je ook prima doen zonder daarbij anderen uit het oog te verliezen. In ‘Wees lief voor jezelf’ haalt Spadaro waarheden van wijsheidtradities uit Oost én West aan, die ze aanvult met persoonlijke anekdotes en herkenbare ervaringen van andere drukbezette vrouwen.

Over de auteur
Patricia Spadaro is freelance schrijver, redacteur en uitgeefcoach. Haar boeken over spiritualiteit en persoonlijke groei zijn verschenen in ruim 25 landen.

Bestel direct bij Bruna

Lees ook:Pleidooi om opnieuw vrouw te durven zijn
Lees ook:Een urenlang orgasme? Ontdek het vallei-orgasme…
Lees ook:Grunberg = Japin: geloof jij dit?
Lees ook:Grote Geweldige Vrouwen Boek
Lees ook:’Automatische piloot’ funest voor veranderprocessen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.