NRC Lux: boeken kopen die NRC-redacteuren recenseren

Boeken kunnen we voortaan ook bestellen in de cultuurwebwinkel NRC Lux van NRC Media, uitgever van NRC Handelsblad en nrc.next. NRC Lux heeft een omvangrijk assortiment. Vrijwel alle boeken, dvd’s en cd’s die in Nederland verkrijgbaar zijn, kunnen in deze nieuwe webwinkel worden besteld. Daarnaast zijn de typische NRC producten opvallend aanwezig, zoals de speciale lezersaanbiedingen, studiereizen, concerten, kunstwerken en exclusieve wijnen.

Uniek aan NRC Lux is dat de aangeboden boeken, films en muziek gekoppeld zijn aan het complete recensiearchief van NRC Handelsblad en nrc.next. Dit archief omvat meer dan 20.000 recensies. Bovendien zijn er videorecensies van bekende NRC-redacteuren te zien op www.nrclux.nl. Ook kunnen de klanten zelf de producten beoordelen. Zo ontstaat een levendige en interactieve webwinkel die het kiezen gemakkelijk maakt.

Ter promotie van de opening worden voor bestellingen tot en met 8 november 2009 geen verzendkosten in rekening gebracht.

Lees ook:Bestellen zonder verzendkosten bij bol.com
Lees ook:AKO combineert clicks and bricks
Lees ook:Internetzuil in boekhandels Libris en Blz.
Lees ook:Bruna verruimt besteltijd voor levering volgende dag
Lees ook:Stem op je favorieten bij bol.com

2 reacties op “NRC Lux: boeken kopen die NRC-redacteuren recenseren

  1. h.e.l.van vliet

    Ik probeer via nrclux.nl de Africanon te bestellen maar krijg steeds andere boekensites aanbevolen zoals bol.com,bruna etc. en allerlei andere boekenwetenswaardigheden maar dat zoek ik niet.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.