Mailen met Annemarie van Gaal

Annemarie van Gaal ken je misschien wel als de financiële deskundige uit het RTL4-programma ‘Een dubbeltje op zijn kant’. Vanaf vandaag ligt haar boek ‘Succes’ in de winkel. Tijd dus om deze dame – die het schopte van een alleenstaande moeder die ieder dubbeltje om moest draaien tot succesvolle ondernemer – eens te mailen. Wat kunnen nu van dit boek verwachten?

“Succes is een praktische handleiding bij het oplossen van financiële problemen. Ik weet wat er nodig is om van een financiële puinhoop naar een financieel onbezorgd leven te gaan en dat leg ik aan de hand van diverse voorbeelden uit. Als je alle stappen in dit boek doorloopt, ziet je financiële toekomst er een stuk zonniger uit.”

Waar kom de inspiratie voor ‘Succes’ vandaan?
“Allereerst uit mijn eigen leven. Ik ben zelf in de situatie geweest dat ik ieder dubbeltje moest omdraaien. Daarnaast heb ik het boek gebaseerd op de ervaring die ik op heb gedaan bij tv-programma’s als ‘Ten einde raad’ en ‘Een dubbeltje op zijn kant.’”

Wat wil je bereiken?
“Honderdduizenden gezinnen in Nederland kunnen op dit moment de eindjes niet aan elkaar knopen. Ik hoop dat er een groot aantal gered zijn met mijn boek. Bij ‘Een dubbeltje op zijn kant’ zag je dat ook. Van alle gezinnen die we hebben geholpen, is er maar een gezin in de oude gewoontes teruggevallen. Bijna allemaal krijgen ze door het programma toch de goede adviezen en het duwtje in de rug wat ze nodig hadden om te werken aan een leven zonder financiële zorgen.”

Zelf de behoefte gehad aan een boek als ‘Succes’?
“Als dit boek er al was geweest, had ik mezelf wat ‘schade’ en ‘schande’ kunnen besparen. Wat dat betreft ben ik echt door schade en schande wijs geworden.

Heb je als succesvolle zakenvrouw nog tijd om zelf te lezen?
“Jammergenoeg mis ik vaak de tijd om echt op te gaan in een lekker boek, maar deze zomer heb ik op vakantie toch vier wegdroom-boeken gelezen.

Lees ook:Doe een financiële workout met Annemarie van Gaal
Lees ook:Stap voor stap door de kleine lettertjes met Annemarie van Gaal
Lees ook:Boek bij nieuw seizoen Een dubbeltje op zijn kant
Lees ook:Gaat Dieter Ceustermans te ver in Vluchtmisdrijf?
Lees ook:Boekenblog leest Een Dubbeltje Op Zijn Kant

37 reacties op “Mailen met Annemarie van Gaal

  1. richard burger

    ik wil graag de meinig van mevrouw van Gaal ik ben zelf 34 vrachtwagenchauffeur geen vriendn helaas sta positief in het leven heb gelukkig geen mega schuld alleen hypotheek en ik wil graag mijn droom verwezelijken als direktie prive chauffeur. ik heb alleen 1 probleem ik heb er een cursurs voor gevolgd bij best alert en dat was een oplichterij resultaat 5000 euro achter uit en ik wil het dol graag doen om om te scholen en ik wil het graag nu ergens anders doen maar dat kost ook weer 3300 euro. ik heb op dat andere een advocaat gezet en ik moet nog horen of ik een zaak heb heb al eerder een zaak verloren en er is mij toen ook laat ik het zo zeggen ik ben blij gemaakt met een dooie mus ik zou zo rond de 10000 of 15000 kunnen vangen resultaat ik heb ruim 1000 over kunnen maken. ik ben ambitieus en ik wil echt er nog wat van maken in mijn leven kunt u mij helpen want ik denk dat ik een goede kruiwagen nodig heb. Ik heb helaas geen geluk in de liefde dus nu hoop ik qua financien eens wat er wat relaxter er voor te staan.
    Als ik niks hoor heb ik daar alle begrip voor alleen wel telleurgesteld, ik heb nu zo iets ik heb niets te verliezen em ik wil er helemaal voor gaan geef ook mijn nr mocht er telefonisch contact nodig zijn .

    ga u boek bestellen en hoop als ik 40 ben er eens goed voor te staan veel geluk en gezondheid en groetjes van richard

      /   Beantwoorden  / 
  2. jorgen

    succes,wat betekend,het;
    ik heb al het succes,in mijn leven gehad,
    en daarbij bakken met geld,
    succes,is een verslaving,als je het hebt,wil je steeds meer.
    totdat je niet meer zonder kunt.
    men denkt dat,als je succes hebt dat je meer bent,dan wat je eerst was.
    helaas is dat niet waar,je bent meer die je vroeger was,toen je nog niet succesvol wou zijn,
    succes is een ziekte,een media hype,
    iedereen wil het,
    vraag jezelf,eens de volgende vraag,
    WAT BETEKENT HET OM SUCCESVOL TE ZIJN,
    IS HET DE ROEM,
    DAT JE IEMAND BENT,
    HET GELD,
    DAT MEN TEGEN JE OP KIJKT,
    OF DAT JE IN TAL VAN TV PROGRAMMA,S,WIL ZITTEN,
    IN EEN MOOIE AUTO RIJDEN,
    SUCCES,WAT BETEKENT,HET ????????????????????????????????????????????????

      /   Beantwoorden  / 
    1. Catharina

      Het licht eraan welke vragen er ten grondslag liggen aan het willen verkrijgen van succes en het verkrijgen ervan;
      stel je je zelf de vraag: wat heb ik eraan, wat houd IK eraan over, dan ios dit geen goed uitgangspunt en brengt geen geluk en vrede en vervulling; je zult 2 andere vragen moeten stellen: worden de mensen alsook ikzelf gelukkiger door mijn manier van optreden? wo ja dan is dit een goede basis voor succes omdat het een basis heeft die door liefdesenergie is ingegeven.

        /   Beantwoorden  / 
  3. Judith

    Hallo Ik ben Judith. Ik zou van mevrouw van Gaal willen weten hoe ik in contact kan komen met investeerders. Ik heb een prachtig ondernemersplan liggen voor een handelsstal in paarden. De bank wil geen 100% financiering geven, dus ben ik op zoek naar mensen die mijn plan willen bekijken en uiteraard tegen betaling van rente in mijn droom willen investeren.

    Serieuze reacties graag. Plan kan per e-mail worden toegezonden.

      /   Beantwoorden  / 
  4. Wanda

    Lieve mevr.van Gaal.
    Ik heb snel uw boek gekocht.
    De laatste jaren zitten we in een financieel dal.
    helaas al de dingen die u schrijft heb ik al toegepast en pas ik toe,maar zonder SUCCES.Wat doe ik fout????

      /   Beantwoorden  / 
  5. Catharina

    Beste mevrouw Annemarie van Gaal,
    Ik heb u gezien in een programma van omroep max en U bent voor mij enorm inspirerend.

    Ik zou graag door u op weg geholpen worden met mijn project-: het opzetten van een organic franchise formule voor de jeugd vooral, gekoppeld aan informatie verschaffing over gezonde mineraalrijke, lekkere voeding omdat een goed werkend stel hersenen wat mij betreft de basis zijn om te komen tot alle goeden dingen in het leven, zoals het verwezenlijken van je doel of droom; we hebben meer ondernemers nodig om goede projecten in de wereld te helpen; Kunt u mij enkele weken begeleiden als een soort van email manager, bv;
    Op dit moment heb ik een mobiel restaurant “les saveurs du monde de Catharina”,op bio en frairtrade events in Frankrijk, soms in Zwitserland en ook wel in Italie; Ik heb veel ideeen over hhoe de formule eruit moet gaan zien.

    Ik hoop iets van u te horen!

    hartelijke groet,
    Catharina

      /   Beantwoorden  / 
  6. Marilbel

    Beste Annemarie van Gaal,

    Sinds januari 2009 ben ik werkloos doordat ik op straat ben komen staan door een fusie. Op het moment mis ik aan inkomsten € 500.- netto per maand nu ik een ww uitkering heb. Mijn inkomen is netto per maand € 1145.-. mijn kostenpost is € 1200.-dat wil zeggen dat ik € 55.- iedere maand bij moet leggen. Kleren kopen heb ik niet bij de vaste kostenpost berekend want dat is niet mogelijk. Extra verhogingen die volgend jaar plaats gaan vinden en waar ik niet buiten kan: zoals huurverhoging, energie, water en zorgkosten. Ik heb geen tijdschriften, ik rook niet, drink niet, ik ben op zoek gegaan naar sportschool waar ik voor € 10 per maand kan sporten tussen 07.00 en 17.00. Ik kan een baan krijgen waar ik € 1800.- bruto in de maand verdien en netto nog minder overhoudt dan mijn uitkering. Ja, ik ben er mee van de straat, dat klopt! Het bespaart mij water, stookkosten als ik overdag niet in huis ben. Maatschappelijk gezien is het ook winst, met collega’s, nieuwe uitdaging in mijn werk. Ik wordt op basis van 36 uur aangenomen voor een contract van een half jaar met de nodige risico’s die ik neem ten opzichte van de WW uitkering. Wat als ik er na een halfjaar toch nog wordt uitgekegelt dan komt mijn uitkering in gedrang met het risico dat ik nog lager uitkom met mijn evt uitkering. Annemarie, wat ik wil zeggen met mijn betoog is: dat ik mijn financiele plaatje altijd op een rijtje heb. Maar dat ik een baan zou moeten accepteren waarvan het salaris lager is dan het mijn ww uitkering. En ik per saldo nog meer geld per maand bij moet leggen om rond te komen terwijl ik ook nog 36 uur werk. Op mijn 57 jaar de baantjes niet meer voor het oprapen liggen en blij mag zijn dat ik nog een kans mag maken aan het arbeidsproces deel te nemen. Maar dan nog steeds is de kans groot dat ik in financiele problemen kom. En ik het heel jammer vindt dat ik niet met volle overtuiging aan een nieuwe baan kan beginnen. Ik vindt dat een nieuwe baan winst mag opbrengen niet alleen maatschappelijk maar ook financieel.

    Als je in de gelegenheid bent op mijn mail te reageren zie ik dat met veel plezier tegemoet.

    Ik wens je veel succes met je boek succes.

    Vriendelijke groeten,
    Maribel

      /   Beantwoorden  / 
    1. René

      Geachte mevrouw Van Gaal, beste Annemarie,
      Ik heb u verhaal vorige week, bij de Dag van het MKB in het Parkstad Limburg Stadion, met veel bewondering aangehoord. Chapeau. Daarnaast gaf u aan dat u startende ondernemers helpt met het vinden van een weg in hun business. Ik heb u een kaartje overhandigd zodat u contact met me kon opnemen. Helaas heb ik (nog) niets van u vernomen. Alle begrip natuurlijk, want het heeft voor u uiteraard absoluut geen prioriteit. Daarom probeer ik het via deze weg nog eens: Wilt u mijn verhaal aanhoren en kijken waar u mee kunt helpen? Ik heb vernomen dat u op 10 december in Maastricht bent voor een signeersessie. Misschien daar kort even met elkaar om de tafel zitten? Ik denk dat ik wel een interessante business aan het creeëren ben. Nieuwsgierig, mail dan naar mijn mailadres dat bij dit bericht ingevoegd is.

      Alvast bedankt voor uw tijd en tot 10 december.

      Met vriendelijke groet, René Driesen, Future Media Productions.

        /   Beantwoorden  / 
  7. Sidney Hickinson

    Geachte Mevr. Van Gaal, beste Annemarie.
    Ik heb “iets” bedacht dat ik op de markt wil brengen. Wat dat is ga ik nu niet over de mail melden, maar als je zou willen reageren zal ik je dat haarfijn uitleggen.
    Het is iets voor een bepaald doelgroep mensen, waarvan er 2 miljoen leden van zijn!!!!!
    Het draagt bij tot een stuk(je)gemaak, bescherming en draagcomfort.
    Weet nu alleen nog niet of er al zo iets op de markt is.

    Gaarne je reactie hierop,

    m.vr.grt,

    Sidney

      /   Beantwoorden  / 
  8. Zeeman A.M.C.T.

    Beste Mevr. van Gaal,
    Sinds 1993 ben ik alleen komen te staan met een (adoptie)tweeling van toen 2 jaar. Geen inkomen en kwam in de bijstand terecht. Dan wordt je geacht als de kinderen 5 jaar zijn,weer een baan te vinden. Lukt dat niet dan ga je dat via een Melkert baan doen(toentertijd) Nu heet dat anders en is het WNK geworden. Met de bedoeling om je na een paar jaar weer in vaste dienst te laten komen.Inmiddels zijn we in 2010 beland, ben ik al meer dan 11 jaar op deze wijze op een basisschool werkzaam voor 32 uur met een salaris van 1212.00 euro.Ben 57 jaar, de kinderen zijn 18. In het bezit van 3 mappen met sollicitatiebrieven. Ik volg af en toe de uitzendingen van u maar wordt misselijk als ik zie dat sommige huishoudens zoveel schulden hebben. Ik weet daar alles van maar heb geen schuld. Wil wel hard werken en een goed salaris voor 32 uur verdienen. Nu komt de vraag: waar kan ik terecht met mijn werkervaring als administratief medewerkster ben zeer gedreven en makkelijk in de omgang. Helpt u mij op weg naar een baan in het bedrijfsleven?
    Met vriendelijke groeten,
    Anne-Mieke Zeeman

      /   Beantwoorden  / 
  9. els

    Hallo mevrouw van Gaal,

    u heeft het vaak over gezinnen die makkelijk rond kunnen komen van 100,00 euro in de week… Nu vraag ik mij af: ‘wat valt er onder die 100,00 euro’? Heb het vorig jaar geprobeerd zonder succes. Uiteraard ben ik mij er meer bewust van wat ik uit geef, maar toch lukt het niet met die 100,00 euro in de week. Dit jaar ga ik het wederom proberen. Mijn vaste lasten heb ik verder naar mijn idee goed onder controle en ik weet goed wat er inkomt en uitgaat. Sparen lukt niet, zoals ik zou willen…

    Met vriendelijke groet,

    Els

      /   Beantwoorden  / 
  10. Carolina Hoogstad

    Beste Mevr. Van Gaal,

    Mijn bedrijf (zie website) loopt redelijk, zeker gezien de tijd en het product dat ik verkoop. Ik heb hier heel hard voor gewerkt, maar ik ben er van overtuigd dat ik er veel meer uit kan halen, omdat wat ik doe vrij uniek is. Mijn werk is mijn passie, zoals de naam al aangeeft. Momenteel sta ik een beetje stil, omdat ik geen effectieve mogelijkheden meer kan bedenken om meer reclame te maken (die ook nog betaalbaar zijn).
    Heeft u de mogelijkheid om bedrijven (tegen betaling) te coachen? Ik zie heel veel van mijzelf in u terug en ik denk dat ik zelfs in een enkel persoonlijk gesprek met u meer bereik dan dat in in jaren heb gedaan.
    Ik kijk erg uit naar uw reactie.

    Met vriendelijke groet,
    Carolina Hoogstad
    Passie voor gordijnen

      /   Beantwoorden  / 
  11. Jacqueline de Zeeuw

    Goede avond mevrouw Van Gaal,

    Om direct maar met de deur in huis te vallen, ik heb een eenmanszaak, was op huwelijksevoorwaarden getrouwd, en ben nu (11.11.09) gescheiden.
    Mijn ex zou de eenmanszaak overnemen. Het tegendeel is gebeurt, hij heeft voor 120.000,= schulden gemaakt op mijn naam, ik kan geen advocaat meer betalen, de bank zegt het krediet op en heb stapels incasso brieven.
    Mijn ex is op mij ingereden met een geladen heftruck. De politie doet niets.
    Inmiddels ben ik ten einde raad.
    Is het mogelijk dat u mij kunt adviseren.
    Bij voorbaat mijn dank.
    Jacqueline

      /   Beantwoorden  / 
  12. Ellen

    Hallo Annemarie,
    Ik heb een vraag? ik ben een vrouw die al 20 jaar in loondienst is met een manager functie ik weet dat ik misschien zal klinken net als al die mails die u dagelijks binnenkrijgt maar, ik heb een idee die naar mijn gevoel echt iets groots zal kunnen worden alleen is mijn angst hoe moet ik beginnen en hoe voorkom ik dat mensen niet ervan door gaan met mijn idee.
    gr, Ellen

      /   Beantwoorden  / 
  13. Lolkjen

    Hallo Annemarie ik volg altijd dubbeltje op z’n kant.
    Nu zitten wij ook aardig in de problemen.
    Ik weet bijna niet meer hoe ik er uit moet komen.
    Ik kan er ook niet overpraten met mijn man.
    Want dan weet ik dat er ruzie is.
    En ik weet niet wat ik verkeerd doe.
    Zou jij mij misschien bepaalde dingen uit kunnen legen?
    Ik haal per maand ongeveer €450,00 tot €500,00 op het is net als er verjaardagen ik heb.
    Zelf kan ik geen kapper betalen wij hebben schulden en ik hou niets over om te kunnen sparen.
    Ik kom bijna elke maand te kort ongeveer €200.00
    Ik hoop op een teactie van jou.

    Met vriendelijke groet Lolkjen

      /   Beantwoorden  / 
  14. Marlène

    Beste mw. van Gaal,

    Ik heb een zoon van 33 jaar oud. Hij is epileptisch en sinds een jaar werkloos. Hij heeft eerder niet te maken gehad met werkloosheid, dus heeft hij erg veel moeite mee. Hij wil werken, maar het lukt hem nog niet. Hij heeft een paar maanden gewerkt als koerier, maar heeft een aanrijding veroorzaakt tijdens een epileptische aanval achter het stuur.
    Ik ben voor een half jaar naar Suriname vertrokken eind 2008 en het voorjaar 2009. Toen ik terugkwam ontdekte ik een enorme chaos in zijn financieen. Veel schulden, spullen gekocht zonder te lezen wat er van hem verwacht wordt en ga maar zo door. Eeerder heeft hij al schulden gehad en ik heb hem er doorheen geholpen. Ik vermoed dat zijn epilepsie hem in de weg zit en hij is niet in staat zijn financieen te beheren. Weer heb ik een groot deel van zijn financieen, samen met hem, op orde gebracht. Ik denk dat hij niet in staat is zelfstandig zijn financieen te beheren. Ik zou graag van u advies willen wat ik hiermee aanmoet. Ik heb met hem besproken dat we op zoek moeten naar een budgetcoach, maar ik vind ook dat hij moet leren hoe om te gaan met geld en hoe hij inzich krijgt in zijn inkomsten en uitgaven en hoe te handelen. Gaarne uw advies.

      /   Beantwoorden  / 
  15. Mariette Bakker

    Beste Anne-Marie v. Gaal,
    Mijn man en ik zijnwanhopig op zoek naar investeerders! Mijn man
    heeft een filtersysteem welke fijnstof en uitstoot CO2 sterk re/
    duceert, en het bijzondere van dit systeem is dat het volautomatisch is en een systeem bevat dat de aanzuiglucht
    desinfecteerd! Denk aan ziekenhuizen, instellingen en SCHOLEN!
    GHoop snel iets te horen!

      /   Beantwoorden  / 
    1. mark

      Beste Mariette Bakker,

      Je man zou eens bij een octrooien buro langs kunnen gaan en zijn uitvinding laten vast leggen zij kunnen je ook vertellen of het product al bestaat en zo niet kunnen zij je ook helpen om het in de markt te brengen of je op zijn minst op weg helpen.
      Heel belangrijk om je idee vast te laten leggen anders is straks een ander er mee vandoor.
      Ik weet niet of Anne-marie hier op reageert vandaar mijn reactie.
      Succes

        /   Beantwoorden  / 
    2. Irmgard Kreuze

      Beste Mariette,

      Neem naast het Octrooicentrum ook contact op met Syntens.
      http://www.syntens.nl. Syntens kan u ook in contact brengen met het Octrooicentrum.
      Daarnaast lijkt uw product me ook een duurzaam initiatief dat bij Greenwish past.
      Greenwish helpt duurzame burgerinitiatieven in de markt te brengen.www.greenwish.nl Zij kunnen ook helpen met het vinden van investeerders.
      Verder zijn er ook vele ondernemerswedstrijden zoals het Ei van Columbus, De Herman Wijffelsprijs of New Venture etc. Google maar eens en grijp je kans.
      Ik herken je probleem dat banken niet meer willen. Dan zullen we op een andere manier creatief moeten worden. Ik ben ervan overtuigd dat als u een goed product heeft dat ook nog eens bijdraagt aan Peolple, Planet, Profit, een succes kan zijn. Laat u zien, maak een profiel op LinkedIn en neem deel aan (discussie)groepen. Netwerken kan u interessante contacten opleveren (op termijn)Laat u zien, vertel over uw product en durf te vragen naar hulp zoals u nu doet!De hulp is vaak dichter bij huis als u denkt. Zorg voor een sterk businessplan, een krachtige elevatorpitch en last but not least: blijf geloven in uw product en ga ervoor! De bal gaat dan aan het rollen!
      Succes!

        /   Beantwoorden  / 
  16. tineke

    mevr. van gaal
    ik zit met een ” probleem”, gisteren heb ik bij ah het boekje succes van u gekocht (jammergenoeg zonder kasboek zoals ik later las bij nieuw amsterdam), maar nu het volgende : ik probeer om de schema’etc. te downloaden maar er wordt dan keer op keer aangegeven dat die pagina(‘s) waarschijnlijk niet meer bestaan, wat nu? graag reaktie,bij voorbaat dank.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Patricia de Ryck

      Tineke, ik geef dit door aan de uitgever.

      Groet,
      Patricia de Ryck (redactie http://boeken.blog.nl)

        /   Beantwoorden  / 
  17. Schmidt

    Is mij even niet duidelijk hoe ik kan mailen met Annemarie van Gaal. Maar ik zou van haar wel wat suggesties willen hoe je een nieuwe methodiek op de markt brengt, die een risico vormt (althans, zo kan het voelen, ik zie dat niet zo) voor de huidige medische trends naar verregaande technologisering van diagnose en behandeling. Tevens een ommekeer in psychologenland, omdat veel heilige huisjes om kunnen. De Methode, die ik Nucleus Methodiek noem kan snel trauma’s oplossen, persoonlijkheidsstoornissen helpen veranderen (daarom ook bv managers!), bij rampen onnodige jarenlange gevolgen helpen oplossen, relaties verbeteren en diverse medische protocollen ( vooral bij zwangerschap en geboorten) aanscherpen om grote gedrags en medische problemen in de toekomst te voorkomen.
    Let wel ik spreek hier over een Methodiek, die in zijn allereenvoudigste en doeltreffende vorm allen maar een speciaal interview is!
    Zou ik voor Dragonsden moet pleiten (dus zou ik moeten investeren?) Moet ik op de weg die ik nu bewandel doorgaan, ofschoon mijn handen jeuken bij de moeizame, pijnlijke, omslachtige manier waarop nu vaak met praten, giftige medicatie en tenenkrommende protocollen, opvoedregels en bekrompen standpunten geprobeerd met van alles ‘om te gaan’?
    Ik veeg al deze inspanningen bij oprechte mensen niet weg voor een aanpak zoals die heb leren waarderen op zijn effectiviteit, maar ik denk nu wel dat veel dingen anders kunnen.
    Annemarie ken ik uit enkele tv programma’s als echt betrokken en met een wens om te helpen, zodat ik van haar verwacht dat zoiets als deze methodiek haar zal aanspreken. Misschien wil zij haar expertise aanwenden om mij met haar advies te willen helpen. Voor uitgebreidere info verwijs ik naar mijn eenvoudige (doch voedzame) website.
    Met vriendelijke groet
    Randy Schmidt

      /   Beantwoorden  / 
  18. irJW Wijers

    Beste Annemarie,

    Ik ben bezig met het ontwikkelen van een nieuw product en zou graag eens van gedachten wisselen.

    Je kan mijn plan bekijken op mijn LinkedIn profiel maar mondeling kan ik er veel meer over vertellen.

    Groet, JanWillemWijers

    Geboren in 1961.
    LinkedIn als: irJW Wijers

      /   Beantwoorden  / 
  19. marleen hensels

    Beste mw. van Gaal,

    Enige tijd geleden zag ik een uitzending op TV waarin u uw levensverhaal deed.
    Ik heb enorme bewondering voor de manier waarop u zich door alle ellende heen heeft geworsteld en voor hetgeen u heeft bereikt!

    Tot 1 december jl waren ook wij enthousiaste en gedreven ondernemers, c.q. exploitanten van een party centrum in Valkenburg (Zuid Limburg)
    Het party centrum is gevestigd in een Kasteel dat eigendom is van de Gemeente Valkenburg en leent zich uitstekend voor met name Bruiloften, Gala’s, Bedrijfsfeesten e.d. In 1997 hebben wij uit eigen middelen dit Kasteel gerestaureerd en verbouwd voor een bedrag van maar liefst euro 1,4 miljoen.

    Wat echter begon als een sprookje heeft geresulteerd in een ware nachtmerrie die 12 jaar heeft geduurd!
    Sinds begin exploitatie werden wij door diezelfde Gemeente beschouwd als “indringers”! Wij zijn namelijk afkomstig uit Maastricht, hetgeen blijkbaar genoeg reden is voor “Valkenburgers” ons als indringers te beschouwen, dit ondanks dat wij “hun” kasteel van de ondergang hebben gered!

    De jarenlange tegenwerking op alle fronten, het diverse keren lekken naar de pers van vertrouwelijke financiele informatie (schending van ambtsgeheim) het verspreiden van pertinente onwaarheden, machtsmisbruik en onbehoorlijk bestuur hebben er toe geleid dat ons bedrijf eind vorig jaar is gefailleerd en wij zonder 1 euro cent op straat zijn komen te staan!
    Bij diezelfde Gemeente moeten wij nu onze hand op houden voor het krijgen van een bijstandsuitkering.

    Alle gasten waren vol lof over hun feest, de locatie is schitterend.
    We hadden een prachtig bedrijf! De Gemeente heeft ons willens en wetens geruineerd! Mijn dochter heeft haar studie moeten afbreken, mijn echtgenoot heeft ernstige slaapstoornissen, we zitten beiden zonder werk en zullen ook niet snel aan de bak komen gezien onze leeftijd. (57 jaar)
    Voordat wij het Kasteel gingen exploiteren hadden wij een Grand Cafe op het Vrijthof te Maastricht.
    Ons hele vermogen hebben wij geinvesteerd in het Kasteel, de opbrengst verkoop Grand Cafe, verkoop Bungalow in Belgie en verzilvering aandelen portefeuille.

    Ik stuur u deze mail in de hoop dat u iets voor ons kunt betekenen of ons kunt doorverwijzen.
    Wij kunnen hier niet mee leven, het is zo onrechtvaardig wat ons is overkomen! Wij hebben al diverse dingen geprobeerd, echter ons kent ons hier in Limburg en iedereen houdt elkaar de hand boven het hoofd! Er moet een manier zijn om ons verhaal in de publiciteit te brengen en de schade op de Gemeente te kunnen verhalen. Helaas zijn onze financiele mogelijkheden thans beperkt.
    Desondanks hoop ik dat u op deze mail zult reageren en ons van advies kan dienen.

    Met vriendelijke groet,
    Marleen Hensels

      /   Beantwoorden  / 
  20. Patricia de Ryck

    En voor ieder die hier reacties stuur naar Annemarie: dit is niet haar mailadres, maar gewoon een interview met haar in de rubriek ‘Mailen met…’.

      /   Beantwoorden  / 
  21. G. Limburg

    Vanavond (6 april) was mevrouw van Gaal te gast bij Pauw en Witteman om in discussue te gaan met de heer Anker over boetes. Ik heb nog nooit iemand zo met z’n mond vol tanden zien zitten als deze mevrouw. Geen zinnig woord kwam er uit en zij leverde geen enkele bijdrage aan wat maar enigzins aan een debat met inhoudelijke argumenten zou doen denken. Zij was absoluut niet opgewassen en geen partij voor de heer Anker.
    Een ongevraagd advies aan mevrouw van Gaal: Geef geen blijk meer van uw mediageilheid en blijf het buitengewoon luxe leventje leiden van het geld dat u over de rug van vele hardwerkende mensen hebt verzameld. Als u zich mocht afvragen wat mijn politieke voorkeur is dan kan ik u melden dat ik (waarschijnlijk net als u)een VVD-aanhanger ben.
    Met vriendelijke groet.

      /   Beantwoorden  / 
  22. Joyce Jens

    Goedemiddag mevrouw van Gaal,

    Met veel bewondering lees ik alle reactie’s over uw boeken en tevens kijk ik wekelijks naar dubbeltje op zijn kant in bedrijf. Graag zou ik een bijdrage willen leveren voor vele ondernemers die in de problemen zitten mbt. personeel of dat ze personeel willen aannemen maar liever niet de risico’s willen dragen. Ik heb mijn mail adres aangegeven in dit bericht. indien u interesse heeft laat het even weten. Dit zou nl. een hele mooie toevoeging kunnen zijn aan de mogelijkheden die er zijn voor ondernemers.
    m.vr.gr. joyce jens

      /   Beantwoorden  / 
  23. Tjeerd Dijkstra

    Geachte mevrouw Van Gaal,

    Ik heb een goed idee omtrent een muzieksoftware.
    Ik zou hier weleens serieus met iemand over willen praten,
    maar ik heb geen idee waar ik moet beginnen. Ik heb inmiddels uitgezocht dat het idee nog niet bestaat, maar ik zou graag willen weten of er vraag is naar het product en hoe ik het eventueel zou kunnen ontwikkelen. Heeft u toevallig een paar tips voor mij?

    Alvast vriendelijk bedankt voor uw reactie,
    Tjeerd Dijkstra

      /   Beantwoorden  / 
  24. Mies

    Hallo mevrouw van Gaal.

    wilt u alstublieft met mij contact opnemen omdat ik al die programma`s zie van mensen die er heel slecht aan toe zijn en ik verbaas me er over dat die mensen er goed uit komen. Ik wil graag met u praten over de dingen die mij zijn overkomen kan best een goed TV- Programma worden,

    met vriendelijke groeten,

    Mies

      /   Beantwoorden  / 
  25. john

    Geachte mevrouw van Gaal.

    Ik kijk graag naar dubbeltje op z’n kant
    en ben dan steeds weer verbaasd hoe snel mensen uit hun schulden
    kunnen komen.
    Kunt u mij eens advies geven hoe wij onze situatie aan kunnen passen, zodat we eindelijk eens kunnen gaan sparen.
    Wachten op u antwoordt,

    Met vriendelijke groet John Stoop

      /   Beantwoorden  / 
  26. Anneke Dekkers

    Beste Annemarie van Gaal,

    Op 10 januari 2011 heb ik de deuren geopend van mijn praktijk, Mimaro waarin ik werk met coaching, massage en healing.
    Alle stappen heb ik doorlopen tot en met het openingsfeest toe, het voorwerk is prima gegaan maar nu nieuwe clienten aantrekken.
    Dit blijkt toch erg lastig te zijn!!
    Voor mijn gevoel heb ik de juiste stappen gezet, met aandacht, liefde en inzicht. En toch???
    Heb je tips voor me om dit aan te pakken, waar sla ik de plank mis.
    Misschien wil je op mijn website kijken dat je daar iets uit kunt halen?

    Dank voor het luisteren en alvast bedankt voor een eventueel antwoord.

    Harte groet,
    Anneke

      /   Beantwoorden  / 
  27. Bettina Heefer

    Beste Annemarie,

    Sinds september 2010 ben ik ondernemer. Ik bedenk aansprekende en originele concepten en verkoop deze aan marktpartijen. Deze dragen zelf zorg voor de productie en verkoop. Mijn eerste concept heb ik verkocht aan Firma Heutink in Rijssen. (totaal leverancier van schoolartikelen) Ik zou graag met u willen spreken over mijn tweede concept. Ik heb onlangs een gesprek hierover gehad met twee directeuren van Hallmark Nederland. Zij vonden het een prima idee maar een van de twee directeuren vond het moment van de toepasbaarheid lastig. De andere directeur vertelde mij bij het verlaten van het Hallmark gebouw, dat hij het
    “het beste idee van Nederland vond”.
    Ik zou hier erg graag met u over willen spreken.

    Met vriendelijke groet,

    Bettina Heefer

    Involved & Connected

      /   Beantwoorden  / 
  28. T.Huisman

    Ik zit in de Wao Wajong en ze zeggen dat ik niks kan en niks ben. Ze zeiden dat ik geestesziek zou zijn en heb allerlei diagnosen naar mijn hoofd geslingerd gekregen. Het UWV heeft mij opgeroepen om daar op revisie te komen en kreeg alleen maar slecht commentaar. Zoals van dat ik grillig en gretig zou zijn en dat ik niet niets van me zelf zou hebben en er zou niets bij mij zitten of in mij zitten. Zo van de motivatie moet van binnen uit komen in plaats van buiten af. Dan geven ze er zich wel voor uit en worden er wel voor betaald maar dan willen ze geen verplichting na komen dan machtswellust en gezien willen worden het het voor het zeggen willen hebben. Ik krijg nergens steun, en heb geen banden. Ik zou geen ruggengraat hebben maar ik krijg overal tegenwerking en gemene achterbakse mensen die het uiterste en het beste niet uit mensen willen halen dan roem eer en geld zonder dat zij er iets voor gedaan hebben en zonder inspanningsverplichting na te komen. Je zou kunnen zeggen plichtsverzuim en wanprestatie als een ambteloos burger zonder staat van dienst. Zich er wel voor uit geven maar niets voor je willen doen en mij de schuld geven van eigen onwil en onmacht. Het zijn chaotische anarchisten die kleurloos zijn en in fletse haveloze kleding naar hun werk toe gaan. Ik zou uit tierlantijnen bestaan en toeters en bellen. Ik zei een persoonlijkheidsonderzoek te hebben gedaan maar antwoordde onverschillig dat dat toch maar een moment opname zou zijn terwijl dat niet waar is en de kern van de persoonlijkheid er in uit komt met het temperament en mengvormen. Ze zeggen dat ik krachteloos en zwak zou zijn en a dynamisch. Ik woog destijds 37 kilo met 47 jaar en dan mij nog gretig noemen. Terwijl anderen vreten in allerlei luxe restaurants. Die emotionele armoede en die geestelijke armoede en culturele armoede. dat noemen ze tierlantijnen toeters en bellen en poes pas en circus. De medewerker had het haar in slierten en had het hemd boven de broek zitten. Heel haveloos. Ik eet bijna nooit wat en dan nog gretig noemen. Een wonder dat ze nog niet zeggen dat je vergeten bent te vergassen in de tweede wereld oorlog. Ik zei dat ze onverschillig waren en ongeinteresseerd en toen zei die uwv medewerker die mensen zijn er nu eenmaal en dat de maatschappij nu eenmaal hard zou zijn. Onbarmhartigheid is een ondeugd.

      /   Beantwoorden  / 
  29. T.Huisman

    Ik ben zo eenvoudig en bescheiden als wat ik begrijp het ook niet. Er zijn duizenden die wel graag roem en geld willen met vertoon en al die prullaria. Het is seks en geld en uit eten gaan en vreten en zuipen maar zo ben ik niet. Ik ga nooit naar een restaurant en zit nooit op een terras. Dit is gewoon een mentale happy slapping van een vampiristische narcist met een misdadig ego. Net alsof zij een copycat spelen van je tegenstander, gemeen en vuil en corrupt. Alleen het geld en de mensen tellen niet. Het gaat hun niet om de inhoud maar om de vorm. Ik vind het ook kortzichtig als mensen telkens roepen van dat het eigen schuld dikke bult is want dat is lang niet altijd waar. Ze zouten je af met eigenwaarde praatjes en willen op een agressieve manier het acceptatieproces afdwingen. Het zijn ongeschoolde lieden zonder staat van dienst dan maar wat ten koste van zieken en ongelukkigen zich willen verrijken en verbeteren en anderen verminderen.

      /   Beantwoorden  / 
  30. T.Huisman

    Als mensen goede kwaliteit geven zijn ze het waard. Niet met beledigingen en anderen oneer toebrengen.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.