The Mysterious Death of Michael Jackson; eerste boek al verschenen

Michael Jackson was amper een paar uur overleden toen het eerste boek over zijn dood al in de Amazon’s Kindle store te krijgen was. Althans zo wordt ‘The Mysterious Death of Michael Jackson’ van Rob Simone genoemd. Geen enkele uitgever kan hier natuurlijk tegenop, maar is het echt een must-have voor de fans van The King of Pop?

Als we Just a Dreamer mogen geloven niet. Volgens deze lezer uit Texas betaal je de prijs van een boek, maar gaat het om een artikel van een paar pagina’s over het misbruik van door de arts voorgeschreven medicijnen. De auteur van ‘The Mysterious Death of Michael Jackson’ wil volgens hem gewoon verdienen aan de hype na het overlijden.

Book Byer uit Los Angeles daarentegen zegt dat hij nu beter snapt hoe het is gegaan. Volgens deze lezer schijnt deze ‘quick read’ een licht op een probleem waar duizenden Amerikanen mee te maken hebben. Tja, maar daarmee weten we toch niets over het overlijden van The King of Pop. Daar kunnen we ook nog niet veel van weten, want er zal op aandringen van de familie nog een tweede autopsie plaatsvinden. Uit de eerste is namelijk niet gebleken wat de fatale hartstilstand van Jackson heeft veroorzaakt.

Lees ook:Michael Jackson ontmaskert door Ian Halperin?
Lees ook:Michael Jackson las volgens Ian Halperin voor zijn dood de Bijbel
Lees ook:Michael Jackson fanclub-voorzitter wil boek schrijven
Lees ook:Janet Jackson brengt boek uit met haar verhaal
Lees ook:Michael Jackson biografie ‘Moonwalk in Paradise’ in 48 uur geschreven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.