Toprestaurant De Librije werkt aan derde grote boek ‘Puurst’

We lezen op de site van Misset Horreca dat driesterrenchef Jonnie Boer aan een nieuw bijzonder boek werkt. Inmiddels werkt hij driekwart jaar aan het boek en is er van overtuigd dat dit een internationaal superboek gaat worden. De Britse topchef Heston Blumenthal schrijft een van de voorwoorden.

‘Puurst’ volgt op ‘Puur’ en ‘Puurder’. Boer vertelt er meer over: “Voor iedere ster een boek. Dit boek wordt een evolutieboek van twintig jaar De Librije. In het boek komen drie dimensionale beelden. De eerste beelden hebben we al gezien. Ook Heston Blumenthal heeft ze gezien.” Wanneer het boek exact uitkomt, is nog niet bekend.

Lees ook:Het grote wildplukboek met recepten Jonnie Boer
Lees ook:Ajax geeft aftrap Nederlandse Kinderjury 2011
Lees ook:Muurschilderingen Dominikanerkerk onthuld
Lees ook:Genoten van Annie M.G.
Lees ook:Lowlands schrijfwedstrijd: zoektocht naar nieuw talent

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.