Het grote wildplukboek met recepten Jonnie Boer

Het is hip en trendy, je eigen eten sprokkelen in de natuur. Edwin Florès beschrijft in ‘Het grote wildplukboek’ de geheimen van het wildplukken. Hij neemt de lezer mee van het groene bos naar de zilte kust en legt uit dat er nog veel meer geplukt kan worden dan alleen bramen, vlier- of bosbessen. Extra leuk aan dit boek: er zitten recepten van sterrne-kok Jonnie Boer bij!

Waar moet je op letten? Wat kun je wél eten en waar moet je liever met een boog omheen lopen? En welke planten hebben juist een medicinale werking? In ‘Het grote wildplukboek‘ vind je op al die vragen antwoord.

Chef-kok Jonnie Boer van het bekende sterrenrestaurant De Librije beschrijft daarnaast in een aantal verrassende recepten hoe je de inhoud van je wildplukmand verwerkt tot verrukkelijke siropen, jams, zouten, soepen en nog meer lekkers.

Over de auteur
Edwin Florès is wildplukker en is zijn hele leven al geïnteresseerd in de lekkernijen die de natuur te bieden heeft. Met zijn bedrijf Casa Foresta wil hij ook anderen voor wildplukken enthousiasmeren, onder meer door het aanbieden van workshops.

Bestel direct bij Bruna

Lees ook:Happinez bundelt verrukkelijke vegetarische recepten
Lees ook:Eenvoudige recepten in prachtig fotokookboek Sacha de Boer
Lees ook:De beste kookboeken van het jaar
Lees ook:Toprestaurant De Librije werkt aan derde grote boek ‘Puurst’
Lees ook:Kookboek Jacob-Jan Boerma met foto’s Sacha de Boer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.