The Deeper Secret van Annemarie Postma gaat in vertaling de wereld over

De engelse vertaling van ‘The Deeper Secret’ van Annemarie Postma verschijnt in juli in Engeland bij uitgeverij Duncan Baird Publishers/Watkins. Vanaf september ligt het boek ook in de Australische, Amerikaanse en Canadese boekwinkels en het is online te bestellen bij Barnes & Nobles.

‘The Deeper Secret’ verscheen begin 2008 bij uitgeverij Ankh-Hermes en binnen een jaar werden er meer dan 27.000 exemplaren verkocht. Het komt niet vaak voor dat een non-fictieboek van een Nederlandse auteur door een grote buitenlandse uitgever met zo’n verspreidingsgebied wordt aangekocht. Watkins heeft inmiddels een optie genomen op ‘The Deeper Secret of Love’ van Postma.

Lees ook:Voorproefje: The Deeper Secret of Love – Annemarie Postma
Lees ook:Nieuwe boek Annemarie Postma ligt op straat
Lees ook:Dan Browns ‘The Lost Symbol’ verschijnt op 30 oktober in Nederland
Lees ook:Herman Koch op 1 in Vlaanderen
Lees ook:Tien-en-een-nacht van Charles Lewinksy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.