George Bush gaat zijn memoires schrijven

George W. Bush gaat een boek schrijven over ‘besluiten’.Dat maakte de voormalig president van de Verenigde Staten gisteren bekend. Bush, die zichzelf eens ‘dé beslisser’ noemde, zei dat hij wil dat mensen begrijpen onder welke omstandigheden hij in zijn leven besluiten moest nemen. “En welke opties ik had”, aldus The Associated Press.

Het boek zal naar verwachting in 2010 verschijnen. Het zal niet Bush’ levensverhaal vertellen, maar vooral terugkijken op een stuk of tien belangrijke momenten in zijn presidentieel en persoonlijk leven, zoals de beslissing om Irak binnen te vallen en het besluit om te stoppen met drinken. “Zo kan iedereen begrijpen welke gevoelens ik had”, aldus de oud-president.

Lees ook:George Bush schrijft boek na verlaten Witte Huis
Lees ook:Chique diëten met diva’s
Lees ook:Geniet meer van wijn
Lees ook:Fris boek over stoppen of minderen met alcohol
Lees ook:Geen onderscheiding voor J.K. Rowling, omdat ze aanzet tot hekserij

2 reacties op “George Bush gaat zijn memoires schrijven

  1. joe satriani

    Ik denk dat er weinig interesse zal zijn voor het boek van deze dombo. Als hij net zo schrijft als dat hij praat dan kan het alleen maar een slaapverwekkend boek worden met leugenachtige episodes.

      /   Beantwoorden  / 
  2. Patricia de Ryck

    Bedankt voor je reactie, maar ik denk dat het wel goed zal verkopen. Juist,omdat men toch wel nieuwsgierig is naar zijn praatjes. (ook al weten we dat die nergens op slaan)

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.