Gratis TJIELP TJIELP- ringtone tijdens Boekenweek

Op de site www.boekenweek.nl zijn vanaf dinsdagnacht 24.00 uur – de opening van de 74ste Boekenweek – tienduizend gratis downloads verkrijgbaar van de ringtone TJIELP TJIELP, voor snel reagerende Boekenweekfans. Het motto TJIELP TJIELP is ontleend aan het gedicht ‘De Mus’ (1954) van Jan Hanlo. Hij is een van de vele literaire schrijvers die een gedicht of een verhaal hebben gewijd aan het dier. Geïnspireerd  door de cadans, de toon en de ritmische zinnen heeft muzikant Tom America De Mus op muziek gezet.

De 74ste Boekenweek wordt dinsdagavond 10 maart in de Stadsschouwburg in Amsterdam geopend met het Uitgelaten Boekenbal en vindt plaats van woensdag 11 t/m zaterdag 21 maart. Het motto is TJIELP TJIELP – De literaire zoo. Tim Krabbé schreef het Boekenweekgeschenk ‘Een Tafel vol Vlinders’ en Midas Dekkers het Boekenweekessay ‘PIEP – Een kleine biologie der letteren’.

Klanten die tijdens de Boekenweek voor ten minste € 11,50 aan Nederlandstalige boeken kopen, krijgen van de boekhandel het Boekenweekgeschenk ‘Een Tafel vol Vlinders’ cadeau. ‘PIEP – Een kleine biologie der letteren’ is vanaf de eerste dag van de Boekenweek voor € 2,50 in de boekhandel te koop.

Lees ook:Boekenweek herdenkt Anton Koolhaas
Lees ook:Oplage Boekenweekgeschenk stabiel ondanks economische crisis
Lees ook:Operadiva’s Kross en McFadden openen ‘s nachts Boekenweek met Kattenduet Rossini
Lees ook:Veel lezers bezoeken literaire zoo
Lees ook:Gratis treinen op zondag 14 maart met Boekenweekgeschenk

4 reacties op “Gratis TJIELP TJIELP- ringtone tijdens Boekenweek

  1. Henri van Veen

    Zoals beloofd Patricia,

    Ik verbaas me over de boekenclub ECI met betrekking tot het Boekenweekgeschenk. ECI geeft een speciale editie uit vanwege de Boekenweek, zodat je een boek kunt bestellen en aanspraak kunt maken op het Boekenweekgeschenk van Tim Krabbé. (Overigens, leuk interview met hem in Volkskrant Magazine.)

    Op slechts een beperkte selectie te bestellen boeken bij ECI kan je aanspraak maken op het Boekenweekgeschenk. Want, aldus ECI, doordat er al boeken worden verkocht door ECI met korting, is het verboden er het Boekenweekgeschenk bij te doen.

      /   Beantwoorden  / 
  2. Patricia de Ryck

    Henri, misschien zijn er meer lezers die hier duidelijkheid over kunnen geven. Is dit altijd al zo geweest? En kies je er als liefhebber dan voor om toch in de winkel een boek aan te schaffen en niet via deze club (waar je toch verplicht om de zoveel tijd iets moet bestellen)?

      /   Beantwoorden  / 
  3. Henri van Veen

    Ik ga steeds vaker gewoon naar de boekhandel. De keuze is veel groter. Dan betaal ik maar een paar euro meer voor een boek.

      /   Beantwoorden  / 
  4. Mechtilt

    Dieren zijn boeiend, mooi en ontroerend. Je kunt er eindeloos over schrijven maar voor mij gaat de essentiele dierenliteratuur in deze week en deze over de verhouding tussen mens en dier. Ik voorspel dat het een echt item wordt in de nabije toekomst. Activistenoorlog of gemeenschap van gelijkwaardigen? Amanda Kluveld (Mensendier) en Erik van Vliet (Het bonobo-alternatief)pakken de koe daadwerkelijk bij de hoorns in hun respectievelijke boekenweekboeken. Elke grens tussen mens en (mede)dier is een willekeurige.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.