Gratis treinen op zondag 14 maart met Boekenweekgeschenk

Van woensdag 10 maart t/m zaterdag 20 maart vindt de 75ste Boekenweek plaats. Op zondag 14 maart kan iedereen op vertoon van het Boekenweekgeschenk van Joost Zwagerman de hele dag gratis met NS reizen. Het is voor de negende keer dat NS, hoofdsponsor van de Boekenweek, deze mogelijkheid aanbiedt aan haar reizigers. Het aanbod geldt voor de 2e klas en voor alle binnenlandse treinen van NS. NS maakt deze actie mogelijk als hoofdsponsor van de Boekenweek.

Het thema van de Boekenweek 2010 is: Jong zijn, het kind, de jeugd, de jongere. Dit onder het motto Titaantjes – Opgroeien in de letteren. De Boekenweek 2010 is een jubileumeditie. Het zal de 75ste keer zijn dat Nederland wordt aangemoedigd een boek ter hand te nemen.

Het Boekenweekgeschenk wordt tijdens de Boekenweek (14 t/m 24 maart) aangeboden door de boekhandel bij besteding van tenminste €11,50 aan Nederlandstalige boeken. Nieuwe leden van de bibliotheek ontvangen een bon voor het Boekenweekgeschenk.

Lees ook:Jong zijn thema Boekenweek 2010 met Boekenweekgeschenk van Joost Zwagerman
Lees ook:75e Boekenweek op drempel van een nieuw tijdperk?
Lees ook:Gratis reis met Boekenweekgeschenk populair
Lees ook:Boekenweek 2010: Titaantjes waren we… Schrijvers schrijven zichzelf
Lees ook:Boekenbal der Titanen opent 75e Boekenweek

Eén reactie op “Gratis treinen op zondag 14 maart met Boekenweekgeschenk

  1. Patricia de Ryck

    Reminder: vandaag gratis treinen met boekenweekgeschenk

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.