Roger Moore: Voor Altijd James Bond

‘Voor Altijd James Bond’, zo heet de nieuwe biografie van Roger Moore (81). Het is niet zijn eerste autobiografie, de eerste kwam al uit in 1992. Moore werd door zijn dochter en verscheidene vrienden aangespoord om een nieuwe biografie te schrijven onder het motto ‘voor het te laat is’. In het boek haalt Moore herinneringen op aan zijn kindertijd in Londen. Hij vertelt ook hoe zijn liefde voor film begon in de bioscopen in de buurt.

De eerste film die hij er ooit zag, was ‘Tarzan’. Nu bezoekt hij zelden nog een bioscoop. Hij heeft zelfs ‘Quantum of Solace’, de nieuwe Bondfilm, nog niet gezien. “Ik bekijk hem met Kerst wel op dvd. Tijdens het koken bekijk ik dan wel drie dvd’s per dag.”

Johnny Depp
In zijn boek bedankt Moore niet minder dan zeventien dokters en dat is volgens hem nog maar het topje van de ijsberg. Hij vertelt in het boek zeer open over zijn prostaatproblemen: “Als er door mijn boek één of twee mannen naar de dokter stappen en gered worden, vind ik dat al heel goed.” Hollywood speculeert al druk over een verfilming met Johnny Depp. Moore ziet dat al helemaal zitten: “Depp is een groot acteur, door hem zal ik vast een stuk getalenteerder lijken.

Lees ook:Johnny Depp in The Rum Diary
Lees ook:Johnny Depp wil Dante-boek verfilmen
Lees ook:Live! Première Alice in Wonderland
Lees ook:Première Alice in Wonderland op Boekenblog!
Lees ook:Hunter S. Thompson duikt in wereld van Hell’s Angels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.