Première Alice in Wonderland op Boekenblog!

Tim Burton heeft het bekende boek ‘Alice in Wonderland‘, dat Lewis Carroll in 1865 schreef, met zijn verfilming in een nieuw jasje gestoken. Morgen gaat de film in Groot-Brittannië in première en dat kun jij hier op boekenblog volgen! Via de livestream kun je natuurlijk de hoofdrolspelers als Johnny Depp, Anne Hathaway en Mia Wasikowska volgen. En weet je wie er ook bij zijn? Het Britse koningshuis. Vanaf 19.15 uur zijn de beelden te volgen.

‘Alice in Wonderland’ draait vanaf 10 maart in de bioscoop.

Lees ook:Live! Première Alice in Wonderland
Lees ook:Alice in wonderland verfilming toch in Pathé-bioscoop
Lees ook:Hoe tem je een draak?
Lees ook:Alice in Wonderland-boycot ook in België van de baan
Lees ook:Alice in Wonderland in heel Nederland te zien

5 reacties op “Première Alice in Wonderland op Boekenblog!

  1. Mikos Teuben

    Kan bijna niet wachten tot de film op 10 maart in premiere gaat in Nederland.Ik kan het niet helpen, ik ben nu eenmaal een Alice/Carroll freak.
    Gisteravond was er een hele leuke avond georganiseerd door de Stichting Literaire Activiteiten Zwolle. Nicolaas Matsier als vertaler en Henri Ruizenaar als verzamelaar van de Alice boeken.
    Hele informele bijeenkomst waarin door de beide genodigden samen met het publiek werd gefilosofeerd over het fenomeen Lewis Carroll en zijn werk. Men was het er wel over eens dat de beide Alice uitgaven en The hunting of th Snark tot de wereldliteratuur behoord.Geniaal en fascinerend!

      /   Beantwoorden  / 
  2. MN

    Hoezo 10 maart in de bioscoop? Bioscopen zijn nog in onderhandeling met Disney. Als Disney geen water bij de wijn doet ook geen Alice in de bioscoop!

      /   Beantwoorden  / 
  3. Lidia

    Wanneer weten ze zeker of de film in de bioscoop komt hier in nederland?

      /   Beantwoorden  / 
  4. Patricia de Ryck

    Hier een link met overzicht naar alle bioscopen in het land waar deze film wel draait vanaf 10 maart: http://ow.ly/1cG6y

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.