Sinterklaas is weer in het land!

Sinterklaas is vandaag met de pakjesboot aangekomen in Almere-Haven. Vanaf nu breekt voor vrijwel alle Nederlandse kinderen een wekenlange periode aan van spanning. Zal de Sint ook bij hen langskomen? In de laatste week voor de verjaardag van Sinterklaas, als die belangrijke vijfde december nadert, is de spanning nog eens extra groot. Daarom is er nu ‘De week voor Sinterklaas’.

Speciaal voor deze spannende week schreven acht bekende Nederlanders een voorleesverhaal. Aart Staartjes, Aaf Brandt Corstius, Harm Edens, Frank Groothof, Yvonne Kroonenberg, Lydia Rood, Susan Smit en Dolf Jansen hebben hun creativiteit gebruikt om vermakelijke voorleesverhalen te schrijven. Met deze leuke, grappige verhalen helpen zij kinderen en ouders door de spannende tijd. Reni Wong weet het Sinterklaas-gevoel feilloos te treffen met de speciaal voor dit boek gemaakte tekeningen.

De eerste zes verhalen beschrijven elk een dag vóór 5 december. Het zevende verhaal, dat Frank Groothof heeft geschreven, gaat over de grote dag. De dag dat Sinterklaas jarig. Het achtste verhaal is de ontlading van alle dagen vol verwachting en gaat over de dag na 5 december.

Lees ook:Win! ‘De week voor Sinterklaas’
Lees ook:Dieuwertje Blok op Sinterklaas voorleestournee door het land
Lees ook:Het grote Sinterklaas versjes- en verhalen luisterboek
Lees ook:Alle misvattingen rond Sinterklaas de wereld uit
Lees ook:Koop een boek!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.