Aanbod e-readers breidt uit op www.e-boek.org

Op www.e-boek.org zijn vanaf vandaag 5 types van ereader beschikbaar. Naast de BeBook en de BeBook Mini heeft de consument de keuze uit de Cool-ER e-reader, de Cybook Opus e-reader en de laatste nieuwe van Sony, de Sony Touch Screen.

Intussen zijn er al 16 boekhandels in Vlaanderen en Brussel die e-readers verkopen. Het gaat dus goed met de e-readers bij onze zuiderburen. Hier lees je meer over de verschillende readers.

In Nederland ben je op bol.com aan het juiste adres voor een ereader.

Lees ook:Leest E-reader van Sony door E-ink als echt boek?
Lees ook:BeBook komt met nieuwe e-reader
Lees ook:Boeken kopen via wifi
Lees ook:Heb jij al een e-reader?
Lees ook:Vraag naar e-reader en digitale boeken overtreft alle verwachtingen

Eén reactie op “Aanbod e-readers breidt uit op www.e-boek.org

  1. Bastiaan

    Ik heb zelf een BeBook en mijn vrouw een BeBook mini. Een e-reader is in veel situaties een uitkomst. Wij nemen onze erader mee tijdens bijvoorbeeld reizen en vakantie. Een BeBook scheelt enorm veel ruimte, batterij gaat erg lang mee en geeft dus veel gemak en plezier met als toevoeging dat een e-ink scherm net zoveel rust geeft als een papieren bladzijde. Wel ben ik van mening dat een papieren boek altijd zal blijven bestaan maar dan naast een BeBook. Samen bedienen zij de consument beter en sneller (bijvoorbeeld je krantje downloaden en lezen). Een goede ontwikkeling dus, die nog wel een beetje in de kinderschoenen staat maar perfect werkt (eigen ervaring). Boeken kun je vrijwel overal downloaden (betaald of onbetaald) en het millieu wordt zo ontzien. Of het met ebooks hetzelfde gaat als met muziek vraag ik mij af en zal de toekomst uitwijzen, downloaden van boeken gaat in ieder geval wel steeds makkelijker.
    Ik snap alle commotie wel maar dit is ongegrond en hoort bij de startfase van de e-reader. Neem wel een ereader die het in Europa doet en die je vrijheid geeft (geen Kindle of Alex)
    Mijn vrouw en ik genieten in ieder geval vaak van onze BeBook en kunnen dat iedereen aanraden!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.