Speciale première Alleen maar nette mensen Robert Vuijsje

Op woensdagavond 10 oktober zal de film ‘Alleen maar nette mensen’, naar het boek van Robert Vuijsje, op een bijzondere manier in première gaan. In maar liefst twaalf Pathé bioscopen verspreid over het land zal er tegelijkertijd een feestelijke première plaatsvinden. Tickets zijn vanaf nu verkrijgbaar.

Op elke locatie wordt er iets bijzonders georganiseerd, zoals een Q&A met de cast, een signeersessie met Robert Vuijsje, optredens van Adje & Reverse, Boef en de Gelogeerde Aap en Kubus & Rico en stand-up comedy met onder andere Howard Komproe, verzorgd door Maybuse. Het publiek krijgt een goedgevulde goodiebag mee naar huis, en onder de aanwezige bezoekers zal bovendien een reis naar Suriname verloot worden. En dit allemaal geheel in de stijl van de film.

Alleen maar nette mensen‘ vertelt het verhaal van David Samuels. Hij komt uit een intellectueel Joods gezin uit het chique Amsterdam Oud-Zuid, maar wordt door zijn uiterlijk vaak voor Marokkaan aangezien. David is een man met een opmerkelijke missie: het vinden van een ghetto fabulous queen met grote tieten en een dikke bil. Zijn ouders en vrienden verklaren hem voor gek, maar David zet zijn zoektocht onverschrokken voort. Deze leidt hem naar de Bijlmer, waar hij na een aantal wilde avonturen bedrogen uit lijkt te gaan komen. Zal David zijn ideale vrouw, een grote donkere seksgodin met booty én brains ooit vinden?

De film, gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Robert Vuijsje, is geregisseerd door Lodewijk Crijns die tevens het scenario schreef. De hoofdrollen zijn voor Géza Weisz (‘Timboektoe‘, ‘Sterke Verhalen‘), Imanuelle Grives, Annet Malherbe (‘Gooische Vrouwen – De Complete Serie‘) en Jeroen Krabbé (‘Ontdekking Van De Hemel (The Discovery Of Heaven)‘, ‘Soldaat Van Oranje‘).

Tickets voor deze bijzondere première zijn vanaf verkrijgbaar via de website van Pathé. ‘Alleen maar nette mensen’ is vanaf donderdag 11 oktober door het hele land te zien.

Bestel direct bij Bruna

Lees ook:Libris-nominatie ‘Alleen maar nette mensen’ wordt verfilmd
Lees ook:Gouden Film voor boekverfilming Alleen maar nette mensen
Lees ook:Twitterende lezende BN’ers
Lees ook:Eerste beelden film ‘Alleen Maar Nette Mensen’
Lees ook:Jeroen Krabbé wil bekogeld worden door filmkijkers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.