Rosa Timmer schrijft live een verhaal op Twitter

Zondag gaat Rosa Timmer op het kantoor van Uitgeverij Passage live een verhaal voor Twitter schrijven. Publiek is welkom bij deze twittersessie. Het verhaal is via Twitter te volgen op #rosaschrijft.

Zoals bekend kan een bericht op Twitter 140 tekens bevatten. Met een aantal berichten aan elkaar geregen ontstaat zo een verhaal. Toch is het een bijzondere manier van schrijven, omdat elke tweet raak moet zijn. En het is nog interactief ook, lezers kunnen natuurlijk best gaan reageren. Rosa Timmer gaat dit experiment graag aan. De uitgeverij is zondag geopend vanwege de Culturele zondag in Het Paleis, het gebouw waarin Uitgeverij Passage gevestigd is. Rosa Timmer begint om 2 uur aan haar verhaal.

Rosa Timmer (1987) publiceerde in 2009 ‘Allemansvriend’, een bundeling van haar beste studentencolumns. Dit is een erg grappig boekje en daardoor geschikt als leuk cadeautje voor een studente. Dit jaar werd ze behalve met het Hendrik de Vriesstipendium ook nog eens onderscheiden met de prijs voor het beste aanstormende noordelijk perstalent. Momenteel heeft ze een column in het Dagblad van het Noorden, studeert ze journalistiek en is ze een fanatiek twitteraar. Ze werkt daardoor ook mee aan het Radio-1-programma ‘Echte Jannen.’

[isbn]9789054522102[/isbn]

Lees ook:Prozaclub in café Marleen
Lees ook:Francine Oomen schrijft; Hoe overleeft Rosa in New York
Lees ook:Feest @boekenblog – Win dvd Hoe overleef ik… Mezelf
Lees ook:Uitgeverij Passage zoekt het in evenementen
Lees ook:Altijd al thrillerschrijver willen worden?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.