Virgil Flowers is terug; nu in rustgevend resort

‘Troebel water’, de derde Virgil Flowers-thriller van bestsellerauteur John Sandford is net verschenen. Dit boek speelt zich af in een ogenschijnlijk rustgevend vakantieresort, maar niets is wat het lijkt…

Als rechercheur Virgil Flowers meedoet aan een viswedstrijd in een afgelegen gebied in Minnesota, wordt hij gebeld door Lucas Davenport. Bij een nabijgelegen resort is het lichaam van een vrouw gevonden, die van dichtbij lijkt te zijn neergeschoten tijdens het kajakken.

Flowers wordt op de zaak gezet. Het resort wordt voornamelijk bezocht door vrouwen die willen ontspannen, herstellen na een operatie of die hun hectische stadse leven willen ontvluchten. Maar Flowers ontdekt dat het in het resort sluimert van jaloezie, chantage, hebzucht en angst.

Hij komt erachter dat er een jaar eerder ook een moord is gepleegd, ogenschijnlijk zonder verband met de dood van de kajakster, en nu lijkt het erop dat een derde moord niet lang op zich zal laten wachten. Flowers kan alleen maar hopen dat hij op tijd is om die te voorkomen, want alles wijst erop dat hij het beoogde vierde slachtoffer zal worden…

Over de auteur
John Sandford is het pseudoniem van journalist en Pulitzer Prize-winnaar John Camp. Sinds zijn debuut in 1989 wordt hij beschouwt als een van de best gelezen thrillerschrijvers ter wereld. Sandford schreef al tweeëndertig thrillers, waarvan de meeste behoren tot de Lucas Davenport-reeks, Virgil Flowers-serie en de Kidd-reeks. Hij woont in Minnesota.

[isbn]9789400500549[/isbn]

Lees ook:In het heetst van de nacht – tweede Virgil Flowers-boek
Lees ook:Onthullingen in boek over moord op John F. Kennedy
Lees ook:Niets is wat het lijkt in nieuwste thriller van Peter Robinson
Lees ook:Simone van der Vlugt schrijft reeks psychologische thrillers
Lees ook:Turkse journalist Nedem Sener vervolgd om boek over Hrant Dink

Eén reactie op “Virgil Flowers is terug; nu in rustgevend resort

  1. offshore banking

    Met Cordeals snijdt het mes aan twee kanten: je koopt een bijzondere deal en tegelijkertijd gebeurt er iets goeds met je euro’s. De opbrengst gaat namelijk naar een goed doel: Cordaid Microkrediet. Het doel van Cordeals is om doneren weer leuk te maken. De eerste Cordeal wordt uitgevoerd door tattookoning Henk Schiffmacher. Hij is op zoek naar mensen die op vrijdag de 13e een gelukstatoeage willen zetten. Iedere twee weken wordt er op http://www.cordeals.nl een nieuwe Cordeal aangeboden.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.