Kathleen McGowan duikt geschiedenis in

Kathleen McGowan wordt in Nederland en Vlaanderen goed gelezen. Zo zijn er van haar vorige boeken al meer dan 42.000 exemplaren verkocht. Met haar volgende boek gaat dat alleen maar meer worden. Het is een spraakmakende thriller geworden over de renaissance en een hedendaagse zoektocht naar het geheim van de beroemde en beruchte familie De’ Medici. Dit boek gaat voor de fans verder waar ‘Het Jezus Mysterie’ ophield.

Na de controversiële publicatie van haar zoektocht naar het evangelie van Jezus Christus, Het Boek der Liefde, duikt journaliste Maureen Paschal opnieuw de geschiedenis in, omdat haar geliefde Berenger Sinclair een link blijkt te hebben met Lorenzo de’ Medici.

In hun zoektocht ontrafelt Maureen de kunstwerken van de grote meesters en vrienden van de De’ Medici’s: Donatello, Botticelli en Michelangelo. Ze vindt aanwijzingen naar de legende van Longinus Gaius, de Romeinse soldaat die Jezus met zijn speer stak.
Zou deze Romein, gedoemd om eeuwig te leven, iemand kunnen zijn die ze kent? Zou zijn beruchte Speer van het Lot, zelfs door Hitler gezocht, de sleutel kunnen zijn voor Berengers lot?

Terwijl Maureen en Berenger haastig op zoek gaan naar antwoorden, worden ze achtervolgd door iemand die de eeuwenoude bloedvete voor altijd wil beëindigen…

Over de auteur
Kathleen McGowan begon op jonge leeftijd met schrijven en was al voor haar twintigste journaliste. Toen ze 21 jaar oud was, verhuisde ze naar Ierland. Daar wierp ze zich op de studie van internationale folklore en mythologie, en de geschiedenis van de orale traditie in Europa en het Midden-Oosten. Ze heeft twintig jaar lang onderzoek gedaan op vier continenten naar de legenden rond Jezus Christus en Maria Magdalena. McGowan woont tegenwoordig in Los Angeles met haar man en drie zonen.

[isbn]9789022992975[/isbn]

Lees ook:Koningin van de historische misdaadroman
Lees ook:Kathleen Aerts had bij K3 helemaal geen geweldige tijd
Lees ook:Maureen Johnson verrast met een spannende thriller
Lees ook:God bestaat niet en Jezus is zijn zoon
Lees ook:Ex-K3 Kathleen blikt openhartig terug

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.