Is liefde bestand tegen zo veel geheimen?

Twee mannen, één vrouw is een meeslepend verhaal waarin een onverwoestbare liefde danig op de proef wordt gesteld. Het is het nieuwste boek van de vrouw van Jan Terlouw.

Jeannet is zeer gelukkig met haar Artur en hun kinderen, totdat de toevallige vondst van een brief haar leven op z’n kop zet. Ze besluit een tijdje naar Parijs te gaan om afstand te nemen. Daar ontmoet ze Jester, met wie ze een affaire krijgt. Eenmaal weer thuis, staat hij op een dag voor haar deur en ontspint zich een driehoeksverhouding. Maar dan slaat het noodlot toe. Niets is wat het lijkt. Alleen Artur kan het tij nog keren…

Alexandra Terlouw-van Hulst (1935) heeft Algemene Taalwetenschappen gestudeerd. Ze heeft zich vele jaren ingezet voor VluchtelingenWerk. Ze heeft boeken vertaald, en geschreven voor het onderwijs. Ze is getrouwd met Jan Terlouw. Samen hebben ze vier kinderen. Alexandra zet haar kennis van taal veelvuldig in voor het redigeren van de publicaties van haar man en kinderen.

Lees ook:Vrouw van Jan Terlouw schrijft oorlogsroman
Lees ook:Jan Terlouw en Martijn Lakemeier over Oorlogswinter
Lees ook:Jan Terlouw beëdigd als Minister van Vrede
Lees ook:Thriller met QR-codes van Jan en Sanne Terlouw
Lees ook:Dick Bruna populairst in Nederlandse boekensector

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.