Gigantische bestseller in Italië nu in Nederland

Ontdekt Wacht op mij! van Michele Serra. Prachtige roman, en gigantische bestseller in Italië, over de generatiekloof tussen een vader en zijn zoon, generatie aan versus generatie uit, idealen versus pragmatisme, innerlijk versus uiterlijk.

In Wacht op mij! kruipt de lezer in het hoofd van een vader die gekweld wordt door de groeiende generatiekloof tussen hem en zijn 18-jarige zoon, in zijn ogen onmogelijk te vergelijken met eerdere generatiekloven. In een poging dichter bij elkaar te komen dwingt de vader zijn zoon om samen met hem de Colle della Nasca te beklimmen, de ‘heuvel der geboorte’, die generaties voor hen beklommen hebben om zodoende tot nieuwe inzichten te komen. De tocht verloopt moeizaam, maar zowel vader als zoon leren gaandeweg wijze levenslessen.

In een volstrekt originele stijl en met een flinke dosis humor en zelfspot doet Serra verslag van zijn observaties en zijn queeste om zijn zoon en zijn generatiegenoten te begrijpen.

Michele Serra is een bekende Italiaanse schrijver, columnist en humorist. Wacht op mij! is in Italië inmiddels een enorme bestseller waarvan al meer dan 300.000 exemplaren verkocht zijn.

Bestel direct bij Bruna

Lees ook:Serie gebaseerd op spannende boeken Andrea Camilleri
Lees ook:Het indrukwekkende Elf dagen van Lea Carpenter
Lees ook:Ana-files Rianne Meijer: Zo voelt een anorect zich
Lees ook:Petra Kruijt schrijft perfecte chicklit: ‘De mannenmaker’
Lees ook:Theodor Holman leest De grootste truc aller tijden

Eén reactie op “Gigantische bestseller in Italië nu in Nederland

  1. Ellis

    Ben benieuwd naar de humor in dit verhaal :)

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.