Die zomer van David Baldacci

David Baldacci heeft met ‘Die zomer’ een hartverwarmend verhaal geschreven over een vader die een nieuwe toekomst met zijn kinderen moet zien op te bouwen. Heel wat anders dan de thrillers die over het algemeen van zijn hand verschijnen.

Jack Armstrong leidt een gelukkig leven als hij plotseling te horen krijgt dat hij ongeneeslijk ziek is. Vechtend tegen zijn ziekte, thuis in bed, probeert hij afscheid te nemen van zijn gezin. ’s Nachts, wanneer niemand het ziet, schrijft hij afscheidsbrieven aan zijn vrouw Lizzie. Alleen zal Lizzie ze nooit kunnen lezen.

Vlak voor kerstmis komt Lizzie om bij een auto-ongeluk en Jack wordt met een onmogelijke situatie geconfronteerd. Wie moet er, terwijl hij zelf op sterven ligt, voor zijn kinderen Michelle, Cory en Jackie zorgen? Niemand van de familie kan alle drie de kinderen in huis nemen en dus worden ze, tegen hun eigen en Jacks zin in, uit elkaar gehaald. Ondanks alles is Jack vastbesloten om zijn kinderen terug te krijgen. Voorgoed…

Over de auteur
David Baldacci is de succesvolle auteur van achttien thrillers en drie romans. Hij studeerde politieke wetenschappen en rechten en was gedurende negen jaar werkzaam als bedrijfsjurist en advocaat in Washington D.C. In 1996 debuteerde hij als thrillerschrijver en intussen is zijn werk in 35 talen vertaald en zijn er wereldwijd meer dan 75 miljoen exemplaren van zijn boeken verkocht. Met zijn Wish You Well Foundation strijdt Baldacci samen met zijn vrouw Michelle al jaar en dag tegen analfabetisme.

[isbn]9789022999479[/isbn]

Lees ook:Deel zes in de succesvolle King & Maxwell-serie Baldacci
Lees ook:Boekenblog vergeet de thriller van David Baldacci niet
Lees ook:Dyslexie-edities van bestsellers geschikt voor breed publiek
Lees ook:David Baldacci’s Camel Club is terug
Lees ook:Sean King en Michelle Maxwell versus de machtige overheid

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.