Toen ik je zag – Mijn leven met Antonie Kamerling

Het verhaal over leven met een echtgenoot die leed aan depressiviteit, maar bovenal een portret van twee mensen die zielsveel van elkaar hebben gehouden.
Isa Hoes en Antonie Kamerling ontmoeten elkaar voor het eerst tijdens de audities van Goede Tijden, Slechte Tijden. De soap wordt een groot succes en Antonie is als hartenbreker Peter Kelder al snel razend populair. Antonie en Isa worden verliefd en leiden samen een vrijgevochten leven, terwijl ze de ene rol na de andere spelen in televisieseries, speelfilms, toneelstukken en musicals.

De buitenwereld ziet een stralend stel voor de camera’s, maar privé gaat Antonie gebukt onder een zware neerslachtigheid. Terwijl deze depressies zich steeds vaker voordoen, probeert Isa haar gezin bij elkaar te houden, tot Antonie op 6 oktober 2010 besluit zijn leven te beëindigen.

Isa Hoes is bij het grote publiek bekend geworden door Goede tijden, slechte tijden en Rozengeur & Wodka Lime. Naast televisie staat Isa Hoes ook op het toneel met stukken als When Harry met Sally en Verlies.

Bestel direct bij Bruna


Bestel direct bij Bruna

Lees ook:Isa Hoes schrijft boek over leven met Antonie Kamerling
Lees ook:Voormalig GTST-acteurs spelen hoofdrollen in ‘De gelukkige huisvrouw’
Lees ook:Theodor Holman leest De grootste truc aller tijden
Lees ook:Consument kiest bol.com opnieuw tot beste webwinkel van Nederland
Lees ook:Antonie Kamerling bracht boeken tot leven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.