Beste films van laatste vijftig jaar

Veronica Magazine brengt een uniek naslagwerk op de markt: ‘Het Filmboek, de allerbeste beste films van de laatste 50 jaar’. Leuk voor de liefhebber, en een handig boek om in de boekhandel in te kijken (doen we dat stiekem niet allemaal) om zo inspiratie op te doen als je een goede film als cadeau wil geven.

Het is geen vreemde keuze van Veronica. Het meest gelezen tv-magazine van Nederland, wijst de lezer niet alleen de weg door het tv-aanbod, maar wordt ook al sinds jaar en dag gewaardeerd om haar uitgebreide filmoverzicht. Dezelfde filmredactie heeft nu ‘Het Filmboek’ samengesteld met daarin 2500 recensies van films uit de afgelopen vijftig jaar die met vier en vijf sterren zijn beoordeeld.

In het 464 pagina’s dikke naslagwerk staan niet alleen recensies, maar ook interviews met acteurs en achtergrondverhalen over fenomenen die het verloop van de laatste vijftig jaar filmgeschiedenis hebben bepaald.

Bestel direct bij Bruna

Lees ook:Amnesty vijftig jaar – vijftig dichters schrijven
Lees ook:November is Vijftig Tinten Grijs Maand bij Net5
Lees ook:Krijgt Bart de Graaff zeven jaar na zijn overlijden een biografie?
Lees ook:Jeremy Clarkson over 10 jaar Top Gear!
Lees ook:De beste moppen uit Somertijd in een boekje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.