Woordenvol van Dolf Jansen

Dolf Jansen. Of hij nu optreedt, twittert, hardloopt, reist of zomaar onverwacht rustig zit, nooit staan zijn gedachten stil. Altijd is er weer een nieuwe invalshoek om over te schrijven, te dichten, te tweeten… In deze sprankelende stukken sleept hij ons mee met zijn ruimhartige zinnen, prikkelt hij de geest en laat ons meelezen door zijn kleurrijke bril.

In ‘Woordenvo’l zijn de meest aanstekelijke verhalen van Dolf Jansen verzameld. De man die sneller praat en loopt dan zijn schaduw, vertelt als een razende over alles waar zijn hoofd van overloopt: hardlopen, reizen, solliciteren, kinderen, politiek, economie en nog veel, veel meer.

Over de auteur
Dolf Jansen (1963) is cabaretier, radiopresentator van Spijkers met koppen, columnist, liedjesschrijver en dichter. Eerder verschenen bij Thomas Rap de bundels: ‘Stopnaald in maillot’, ‘Man zkt. sport (vrouw geen bezw.)’, ’100 op de schaal van lief’, ‘Spierbundel’, ‘Gedichten om te huilen’, ‘Duikplank zonder zwembad’, ‘Altijd verder’ en ‘Afvallen door seks’.

Bestel direct bij Bruna

Lees ook:Een boek om op te wachten…
Lees ook:Wim Daniëls vertelt over Komkomma
Lees ook:Zoektocht Wim Jansen naar de ziel van Zuid-Amerika
Lees ook:Rhijja Jansen zorgt voor antwoorden op vragen over mannen
Lees ook:Meestervervalser Geert Jan Jansen lanceert nieuw boek met eigen werk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.