Gratis poëziebundel Judith Herzberg bij Trouw – za 9 feb

Nederland kent veel verrassende en inspirerende dichters. Toch is poëzie bij het grote publiek soms wat onbekend. De Trouw-redactie heeft daarom een selectie van 10 dichters gemaakt en de mooiste gedichten hiervan verzameld in een unieke 10-delige collectie. Op zaterdag 9 februari zit de eerste poëziebundel met gedichten van Judith Herzberg gratis bij Trouw.

Voor deze collectie zijn 10 Nederlandse dichters geselecteerd, van Rutger Kopland tot Ester Naomi Perquin. Met in elke bundel circa 50 gedichten, een inleiding op het leven en werk van de dichter en enkele gedichten uitgelicht. De inleidingen zijn geschreven door Janita Monna (poëziecriticus van De Groene Amsterdammer en poëzierecensent van Trouw) en Rob Schouten (dichter, literatuurcriticus en recensent van Trouw).

Trouw wil poëzie graag onder de aandacht brengen en schrijft hier dan ook veel over, het is onder andere een vast onderdeel van het weekendmagazine Letter&Geest.

De poëziecollectie van Trouw is te koop in de Trouw webshop voor € 49,95 en bij diverse retail-kanalen. Voor meer informatie zie www.trouw.nl/poezie.

Lees ook:Alleen in mijn gedichten kan ik wonen
Lees ook:Vakprijs poëzie Awater naar Tonnus Oosterhoff
Lees ook:Druk om te presteren is voor twintigers immens geworden
Lees ook:Schrijvers eren Remco Campert
Lees ook:Longlist ‘Dichter des Vaderlands’ bekend

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.