Eerste boek in Nederland bedrukt met onzichtbare inkt

Vorig jaar verscheen ‘Voor ik ga slapen’, het lovend ontvangen debuut van SJ Watson. Inmiddels zijn er binnen een jaar meer dan 125.000 exemplaren verkocht van de Nederlandse editie, zijn de internationale rechten aan meer dan veertig landen verkocht en wordt het boek verfilmd door Rowan Joffe (The American). De midprice-editie van dit succesdebuut verschijnt in een zeer bijzondere uitgave. ‘Voor ik ga slapen’ is het eerste boek in Nederland waarvan het omslag is bedrukt met inkt die alleen in daglicht zichtbaar wordt.

Over de auteur
SJ Watson woont in Londen en werkte enkele jaren bij de Nationale Gezondheidsdienst. In 2008 werd hij toegelaten tot de eerste cursus romanschrijven van de Faber Academy; ‘Voor ik ga slapen’ is daarvan het resultaat. Met dit debuut won Watson de prestigieuze Crime Writers’ Association John Creasey (New Blood) Dagger Award en de Crime & Thriller of the Year Award. VN’s Detective & Thrillergids nomineerde het boek al voor verschijnen voor Beste Thriller van het Jaar. Daarnaast won ‘Voor ik ga slapen’ de Crimezone Award Beste Debuut 2011.

Bestel direct bij Bruna

Lees ook:Karin Slaughter, Corine Hartman en SJ Watson winnen
Lees ook:Voorproefje: S J Watson – Voor ik ga slapen
Lees ook:De jacht op Adele van Ned Beauman
Lees ook:Karin Slaughter wint Crimezone Thriller Award
Lees ook:Crimezone Thriller Awards: Tess Gerritsen + Charles den Tex

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.