Paulien Cornelisse schrijft bestseller met En dan nog iets

Het nieuwe boek van Paulien Cornelisse ‘En dan nog iets’ is binnen een paar dagen na verschijning in één klap binnengekomen op nummer 1 in de Bestseller Top 60. In 2011 gebeurde dit met 9 boeken, in 2010 met 5 boeken.

De opvolger van bestseller ‘Taal is zeg maar echt mijn ding’ staat vol onnavolgbare observaties en amusante analyses van taalgebruik. De illustraties en het omslag van ‘En dan nog iets’ zijn ook door Cornelisse zelf gemaakt.

Paulien Cornelisse (1976) was al bekend door haar taalrubriek in Nrc.next en haar theaterprogramma ‘Dagbraken’, en kreeg er in 2009 er een enorm publiek bij dankzij haar boek ‘Taal is zeg maar echt mijn ding’. Inmiddels zijn er circa 425.000 exemplaren van verkocht en trekt haar tweede theaterprogramma ‘Hallo Aarde’ volle zalen. Ze won in 2011 de Tollens-prijs 2010 voor haar boek ‘Taal is zeg maar echt mijn ding’ en haar overige verdiensten voor de Nederlandse taal.

Bestel direct bij Bruna

Lees ook:Paulien Cornelisse verkoopt meer dan 500.000 boeken
Lees ook:Paulien Cornelisse breekt verkooprecord met En dan nog iets
Lees ook:Paulien Cornelisse kandidaat Wie is de Mol 2013
Lees ook:Paulien Cornelisse winnen bij 100.000ste exemplaar van ‘Taal is zeg maar echt mijn ding’
Lees ook:Paulien Cornelisse schenkt geld aan Steunpunt Vluchtelingen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.