Boeken in webwinkel Hema

Boeken kun je online echt werkelijk overal kopen. Bol.com, Bruna, noem ze maar op; overal kun je terecht. Een bijzondere stap dus van HEMA, die vanaf vandaag ook 850.000 titels aanbieden .

Met het aanbieden van de online boeken breidt HEMA haar assortiment uit binnen de online omgeving om op deze manier het doen van online boodschappen zo makkelijk mogelijk te maken. Met de introductie van het online boekenassortiment biedt HEMA keuze uit een enorme hoeveelheid titels zowel in de Nederlands als Engelse taal. Een aantal van de boeken is ook te bestellen als e-book.

Het assortiment is enorm divers zodat het makkelijk is om direct bestellingen te plaatsen via de website. Op deze manier komt HEMA tegemoet aan de wens van consumenten om via een site hun bestellingen te kunnen doen. Bovendien rekent HEMA dit jaar geen bezorgkosten bij de bestelling van boeken.

De keuze in boeken is enorm groot, zodat aan alle wensen voldaan kan worden. Zo zijn er allerlei verschillende genres in het assortiment opgenomen; literatuur, spannende boeken, informatief en professioneel, hobbyboeken, kinderboeken, kookboeken, management & bedrijf, mens en maatschappij, reizen, en studieboeken. Daarnaast komt binnenkort ook de top 20 op de site en is een aantal boeken ook als e-book te bestellen. Om dit uitgebreide aanbod te kunnen bieden werkt HEMA samen met Centraal Boekhuis.

Lees ook:Bruna verruimt besteltijd voor levering volgende dag
Lees ook:Experts geven boekentips op Boox.nl
Lees ook:Nu ook Engelstalige boeken bij Bruna.nl te bestellen
Lees ook:ECI biedt 80.000 boektitels ook aan niet-leden aan
Lees ook:Win! Boeken shoppen bij Cosmox

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.