Muggen, ze zijn er weer

De ongekend warme (en soms toch wel heel natte) zomer van 2010 brengt ze weer tot in de slaapkamer: muggen. Maar naast vervelende jeuk en bulten staat ons meer te wachten. Ziekten die door muggen worden overgedragen waren rond in Zuid Europa en komen steeds dichterbij. Hoogste tijd om de mug eens onder de loep te nemen.

Het boek ‘Mug’ van Bart Knols staat vol met feiten en weetjes over muggen, naast fascinerende verhalen over de invloed van dit beestje op de wereldgeschiedenis. Ook wordt helder uitgelegd hoe je jezelf kunt beschermen tegen muggen, in Nederland en tijdens de vakantie, en welke middeltjes nou wel of niet werken.

Bestel direct bij Bruna

Lees ook:Mug gevaarlijker dan wij denken…
Lees ook:Tiende editie VakantieDoeboek van Hans Ubbink
Lees ook:Lijstjes, anekdotes, quizvragen, foto’s en weetjes over WK
Lees ook:Thema Boekenweek onder de loep genomen
Lees ook:Kleine wereldgeschiedenis van Jan van Oudheusden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.