Oogappeltjes van Oranje: Oranjegeluk in beeld

De ‘Oogappeltjes van Oranje’: Wie zijn het, Wat deden ze, Wat doen ze nu? Met koningin Beatrix stevig aan het roer is het Nederlandse Koningshuis populairder dan ooit. En dankzij koningin Juliana en prins Bernhard zijn nu de ‘Oogappeltjes van Oranje’ talrijk. In het door Uitgeverij House of Knowledge uitgegeven hardcover fotoboek ‘Oogappeltjes van Oranje’ is het oranjegeluk van de afgelopen –tig jaar op bijzondere wijze in beeld gebracht.

De ruim driehonderd unieke foto’s met begeleidende teksten leveren een prachtig overzicht van alle Oranje-telgen. Van koningin Juliana tot en met haar laatste achterkleinkind. Aan de hand van huwelijken, dopen, Koninginnedagen, werkbezoeken en vakanties krijgt de lezer een fantastisch beeld van het geluk van de Koninklijke familie. Ook de eerste schooldag van prinses Amalia is te zien in dit bijzondere document, dat in de boekenverzameling van de echte Oranjefans niet mag ontbreken…

En terwijl we al deze gelukkige beelden in het boek bekijken, horen we op tv het verschrikkelijke nieuws over de aanslag/ongeluk tijdens Koninginnedag in Apeldoorn. Koninklijk geluk wordt op deze manier bruut verstoord.

Lees ook:Wat ze schreven over ‘Juliana en Bernhard’
Lees ook:Aanslag Koninginnedag ook gevolgen voor uitgeverij Thoth
Lees ook:Portret van prinses Beatrix geschreven door Hella S. Haasse
Lees ook:Prinses Margriet 65 jaar
Lees ook:Verrassende feiten over ons koningshuis

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.