Bart Bosch schrijft boek voor papa’s

Zanger en presentator Bart Bosch heeft een boek geschreven over het vaderschap, meldt Novum. In ‘Papa, ik help je wel met opvoeden’, zoals het boek heet, adviseren kinderen vaders bij het opvoeden. Dat maakte Kosmos Uitgevers vandaag bekend. Bosch, die vorig jaar werd gekroond tot papa van het jaar en zelf drie kinderen heeft, ging onder meer op bezoek bij het kroost van bekende vaders als Emile Ratelband en Robert Schoemacher. De kinderen gaven hem opvoedtips.

Foto: http://www.bartbosch.nl/blogs

Het boek van de 46-jarige artiest, die bekend is van kinderprogramma’s als ‘Nieuws uit de Natuur’ en met Justine Pelmelay de single ‘Je hoort bij mij’ uitbracht, ligt half mei in de winkels. Op zijn website schrijft hij er zelf het volgende over: “Precies om 10.00 uur vanmorgen viel de grote zomercatalogus van Uitgeverij Kosmos bij mij op de mat. Vol spanning heb ik hem geopend en ja hoor. Twee pagina’s groot staat de introductie van mijn boek er in. Het boek komt in alle boekwinkels en wordt het Vaderdaggeschenk van 2009.”

Lees ook:Bekende vaders lezen voor tijdens Het Nationale Voorleesontbijt
Lees ook:Koninklijk en vaderlijk Voorleesontbijt met Prinses Laurentien en Ruben Nicolai
Lees ook:Bekende vaders lezen voor tijdens Voorleesontbijt
Lees ook:20% vaders leest nooit voor
Lees ook:Vaders Voor Lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.