Heeft Char je tijdens de feestdagen in haar macht?

We kunnen niet om Char heen! Hardnekkige critici ten spijt blijft haar populariteit nog altijd groeien. Begin 2009 starten de nieuwe afleveringen van haar tv-programma op RTL4. Verder gaat ze voor het eerst de theaters in met haar eigen tour en nu zijn vier boeken van het medium ook nog eens flink in prijs gedaald. Voor tien euro heb je zo een leuk cadeau voor de feestdagen.

De meest fascinerende verhalen uit haar praktijk als medium zijn gebundeld in ‘Char het medium’. Samen met haar zus -een psychologe- zet ze de lezer zelf aan het werk in ‘Innerlijke kracht’, een optimistisch boek over de helende kracht van intuïtie en zelfkennis. Voor wie niet in contact kan komen met zijn of haar intuïtie, is er de praktische zelfhulpgids ‘Innerlijke wijsheid’, waarin Char in vier stappen uitlegt hoe je op jezelf kunt leren vertrouwen. ‘Leef vandaag!’ ten slotte, is een origineel oefenboek waarin ze haar lezers aanspoort om te leven alsof elke dag de laatste is.

Vier bijzondere spirituele boeken van een speciale vrouw die ons Nederlanders tot haar grootste fan mag rekenen. Kosmos Uitgevers brengt hiermee een leuk cadeau op de markt. Niet alleen geschikt om te geven, maar zeker om te krijgen!

Lees ook:Naam van Kluun misbruikt op Twitter
Lees ook:Spiritueel door de overgang
Lees ook:de Online Coach
Lees ook:Marianne Timmer zorgt voor fit leven
Lees ook:Relaxed naar succes met Bjorn Aris

2 reacties op “Heeft Char je tijdens de feestdagen in haar macht?

  1. Erika

    CHAR ownd echt dik. Zij is de dochter van jezus christus.

      /   Beantwoorden  / 
  2. Patricia de Ryck

    Erika, bedankt voor je reactie. Misschien kun je ‘m iets toelichten en wie weet dat er een leuke discussie over Char ontstaat.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.