Maak kans op boek en bioscoopkaartjes War Horse

‘War Horse’ is een fantastisch verhaal over vriendschap en oorlog. Wat begon als een succesvol boek, werd vervolgens een gigantische internationale hit op Broadway. Nu is het door een van de beste regisseurs in de filmgeschiedenis verfilmd, namelijk Steven Spielberg. Wij mogen kaartjes voor deze film weggeven en het boek.


’War Horse’ begint met een opmerkelijke vriendschap tussen een paard met de naam Joey en een man genaamd Albert, die Joey temt en traint. Wanneer de twee gescheiden worden, zien we een bijzondere reis van het paard gedurende de oorlog met daarbij het veranderen, maar vooral het inspireren van de levens van alle mensen die hij ontmoet. De Eerste Wereldoorlog wordt gezien door de ogen van een paard — een odyssey van geluk en zorgen, hechte vriendschap en veel avontuur. 


Bekijk hier alvast de trailer:

Boekenblog mag 3×2 bioscoopkaartjes weggeven en drie boeken. Wil je deze prijs winnen, doe dan snel mee. (Maak je keuze uit onderstaande deelname mogelijkheden).
1. Volg @boekenblog op twitter en verstuur het volgende bericht: Ik volg @boekenblog en maak kans op War Horse bioscoopkaartjes en het boek. Doen jullie ook mee: http://bit.ly/yv4u0b.
2. Natuurlijk vind de Facebook-pagina van Boekenblog leuk. Heb je nog niet op ‘like’ geklikt, doe dit dan snel! Op onze Facebook-pagina ontdek je de afbeelding van deze prijs. Tag jezelf in de foto en deel deze actie met je vrienden (klik op delen).
3. Mail naar [email protected] en leg uit waarom jij dient te winnen.

Lees ook:Win Young Adult bioscoopkaartjes met Charlize Theron
Lees ook:Magische film Hugo; maak kans op het boek
Lees ook:Win Bones seizoen 6 en boeken van Kathy Reichs
Lees ook:Win Zomaar een kind van Cock Fuchs
Lees ook:Win Plaza Patatta iPad App @Boekenblog

Eén reactie op “Maak kans op boek en bioscoopkaartjes War Horse

  1. Patricia de Ryck

    Deze actie is gesloten, de winnaars hebben een mailtje/berichtje ontvangen.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.